KEWA INVEST AS
Organization number 910728040 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 910728040
- navn:
- KEWA INVEST AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- kewa@online.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Storgata 89
- poststed:
- LILLEHAMMER
- postnummer:
- 2615
- kommune:
- LILLEHAMMER
- stiftelsesdato:
- 1964-02-28
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1995-02-19
- aktivitet:
- Investere i fast eiendom, aksjer, og andre verdipapirer, samt, virksomhet som står i forbindelse med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investere i fast eiendom, aksjer, og andre verdipapirer, samt, virksomhet som står i forbindelse med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Cato Borg
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: AIDER AS
Revisor
- Revisor: TELL NORGE AS
Styre
- Styremedlem: Lars Borg
- Styremedlem: Petter Borg
- Styrets leder: Eivind Bjøralt
Owners
- ANNE CATHRINE BORG – 13.0 % (10400 shares, share class: A-aksjer)
- CATO WINTHER BORG – 13.0 % (10400 shares, share class: A-aksjer)
- PETTER WINTHER BORG – 13.0 % (10400 shares, share class: A-aksjer)
- CHRISTIANE MATHILDE BORG SCHJØRN – 10.0 % (8000 shares, share class: B-aksjer)
- HANS EILERT BORG – 10.0 % (8000 shares, share class: B-aksjer)
- LARS BORG – 10.0 % (8000 shares, share class: B-aksjer)
- MORTEN BORG – 10.0 % (8000 shares, share class: B-aksjer)
- ARILD BORG – 4.0 % (3200 shares, share class: B-aksjer)
- ERLING ULVEN BORG – 4.0 % (3200 shares, share class: A-aksjer)
- ANDERS BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- ANDERS BOSTAD BORG – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- CATHINKA BOSTAD BORG – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- CHRISTIAN FREDRICK BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- HANNA ROLSTAD BORG – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- JULIE ULVEN WIDSTEEN – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- LASSE BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- MIA HENRIETTE BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- SILJE MARIE BORG – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- SIMEN BORG – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
- STINE MATHILDE BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- SYNNE ANNETTE BORG – 1.0 % (800 shares, share class: B-aksjer)
- THEA SOFIE BORG OLSEN – 1.0 % (800 shares, share class: A-aksjer)
Company holdings
- OSLO OPPORTUNITY AS – 2.00 %
- BM AQUACULTURE AS – 0.55 %
- NORDIC AQUAFARMS AS – 1.86 %
- CLOUDBERRY CLEAN ENERGY ASA – 0.34 %
- POLARIS EIENDOM AS – 0.91 %
- HAUKÅS EIENDOMSINVEST AS – 6.08 %
- PRE CHINA PRIVATE EQUITY I AS – 2.74 %
- LYFSTONE AS – 2.29 %
- GOLDEN ENERGY OFFSHORE SERVICES ASA – 0.07 %
- DOF ASA – 0.08 %
- LYFSTONE INVEST AS – 7.10 %
- B2 IMPACT ASA – 0.04 %
- DANLOG II AS – 14.29 %
- YTTERSØ BUSINESSPARK INVEST AS – 13.00 %
- JESSHEIM SENTRUMSEIENDOM AS – 12.50 %
- RESIDAN AS – 3.30 %
- NORDIC AQUA PARTNERS AS – 0.61 %
- PRE CHINA PRIVATE EQUITY II AS – 0.25 %
- LYTIX BIOPHARMA AS – 0.15 %
- HELLERUD EIENDOM OG UTVIKLING AS – 6.00 %
- VÅR ENERGI ASA – 0.00 %
- BYGGVARE EIENDOMSINVEST AS – 5.50 %
- LY FORSIKRING ASA – 2.87 %
- KLAVENESS COMBINATION CARRIERS ASA – 0.06 %
- PARETO ENERGY SOLUTIONS AS – 2.31 %
- KØBENHAVN KONTORBYGG II AS – 1.50 %
- ATTIVO AS – 3.49 %
- SKIEN INDUSTRIBYGG AS – 16.22 %
- TORP EIENDOMSINVEST AS – 50.00 %
- GRENLAND KONTOREIENDOM AS – 20.00 %
- TØNSBERG HANDELSBYGG AS – 12.00 %
- ATTIVO EIENDOMSUTVIKLING II AS – 0.94 %
- FOKSERØDSENTERET NORD AS – 4.00 %
- HAVILA SHIPPING ASA – 0.02 %
- AMICOAT AS – 0.01 %
- SIPANO NORGE AS – 100.00 %
- BLACK SEA PROPERTY AS – 0.00 %
- HANDELSEIENDOM LILLEHAMMER AS – 25.00 %
- FREDERICIA LOGISTICS DENMARK II AS – 15.00 %
- KITRON ASA – 0.00 %
- BORGESKOGEN LOGINVEST AS – 8.00 %
- BIG BOX DENMARK AS – 7.50 %
- AARHUS RESIDENTIALS DENMARK II AS – 6.50 %
- SVANHOLMEN EIENDOMSINVEST AS – 5.00 %
- LILLE-INVEST AS – 37.50 %
- PHARMASUM THERAPEUTICS AS – 0.01 %
- NJORD BAY AS – 2.00 %
- PARETO STAUR SPV I AS – 1.58 %
- KUNGSBACKA HOLDING AS – 17.00 %
- K2 EIENDOM AS – 1.25 %
- SKI SENTRUM EIENDOM AS – 10.00 %
- PHARMA HOLDINGS AS – 0.01 %
- SJØLIVET INVEST AS – 1.60 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- KEWA INVEST AS (972284408)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where KEWA INVEST AS is the buyer
- Search broadly for KEWA INVEST AS in Doffin
- Open positions related to KEWA INVEST AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre