SNEE AS
Organization number 995828715 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 995828715
- navn:
- SNEE AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 42.110
- beskrivelse:
- Bygging av veier og motorveier
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Svelvikveien 105
- poststed:
- DRAMMEN
- postnummer:
- 3039
- kommune:
- DRAMMEN
- stiftelsesdato:
- 2010-08-07
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2010-08-18
- aktivitet:
- Tilby tjenester innefor anleggsarbeid samt andre produkter/tjenester, som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre, selskaper med lignende virksomheter, kjøp og salg av aksjer, fast, eiendom eller på annen måte gjøre seg interessert i andre, foretagender.
- vedtektsfestetFormaal:
- Tilby tjenester innefor anleggsarbeid samt andre produkter/tjenester, som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre, selskaper med lignende virksomheter, kjøp og salg av aksjer, fast, eiendom eller på annen måte gjøre seg interessert i andre, foretagender.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Emil Olai Eiternes
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SAGA REGNSKAP DRAMMEN AS
Styre
- Styrets leder: Emil Olai Eiternes
- Varamedlem: Katrine Eiternes
Owners
- EMIL OLAI EITERNES – 100.0 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- ESTELL TOMTESELSKAP AS – 50.00 %
- BRUDELI GREEN MOBILITY AS – 1.15 %
- EIQON HOLDING AS – 40.00 %
- NYSNEE AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SNEE AS is the buyer
- Search broadly for SNEE AS in Doffin
- Open positions related to SNEE AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre