OLEKI AS
Organization number 986401121 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 986401121
- navn:
- OLEKI AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- oleki@online.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Kvermefloen 3
- poststed:
- BRUSAND
- postnummer:
- 4363
- kommune:
- HÅ
- stiftelsesdato:
- 2003-12-14
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2004-01-31
- aktivitet:
- Kjøp, salg og utleie av fast eiendom, herunder entreprenørvirksomhet, knyttet til samme, samt kjøp og salg og eiendeler i annen virksomhet.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investering i fast eiendom, herunder utbygging, kjøp og salg., Entreprenørvirksomhet herunder utleie, kjøp og salg av varer og, utstyr. I tillegg til dette kjøp og salg av aksjer og eierandeler i, annen virksomhet.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Asle Ingebrethsen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: JÆRØK DA
Revisor
- Revisor: FENDER AS
Styre
- Styremedlem: Marie Ingebrethsen
- Styremedlem: Tone Ingebrethsen
- Styremedlem: Asle Ingebrethsen
- Styremedlem: Mona Hausken
- Styrets leder: Ole Kristian Ingebrethsen
Owners
- OLE KRISTIAN INGEBRETHSEN – 35.0 % (3500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- AI. HOLDING AS – 25.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ASLE INGEBRETHSEN – 10.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIE INGEBRETHSEN – 10.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MONA HAUSKEN – 10.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TONE INGEBRETHSEN – 10.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- POLIGHT ASA – 0.27 %
- ELLIPTIC LABORATORIES ASA – 0.07 %
- VÅR ENERGI ASA – 0.00 %
- MESTERGRUPPEN AS – 0.15 %
- KITRON ASA – 0.00 %
- GJENSIDIGE FORSIKRING ASA – 0.00 %
- TREASURE ASA – 0.00 %
- SPAREBANK 1 RINGERIKE HADELAND – 0.01 %
- AUSTEVOLL SEAFOOD ASA – 0.00 %
- SPAREBANK 1 SØR-NORGE ASA – 0.00 %
- ELMERA GROUP ASA – 0.00 %
- EUROPRIS ASA – 0.00 %
- EQUINOR ASA – 0.00 %
- STOREBRAND ASA – 0.00 %
- WALLENIUS WILHELMSEN ASA – 0.00 %
- SI GRUPPEN AS – 45.00 %
- SPAREBANK 1 SMN – 0.00 %
- YARA INTERNATIONAL ASA – 0.00 %
- BONHEUR ASA – 0.00 %
- KONGSBERG GRUPPEN ASA – 0.00 %
- SPAREBANKEN SØR – 0.00 %
- AKER ASA – 0.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- OLEKI AS (999450741)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where OLEKI AS is the buyer
- Search broadly for OLEKI AS in Doffin
- Open positions related to OLEKI AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre