WIECO INVEST AS
Organization number 982517443 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 982517443
- navn:
- WIECO INVEST AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 64.323
- beskrivelse:
- Andre egeninvesteringsselskaper
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- lars.wiese@abaco.no
- telefon:
- 23 10 39 40
- forretningsadresse:
- adresse:
- Fridtjof Nansens plass 9
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0160
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2000-05-25
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2000-10-21
- aktivitet:
- Skipsfart og dermed beslektet virksomhet samt investeringer og, deltakelse i andre selskaper.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investeringer, blant annet i skipsfart og offshore samt dermed, beslektete virksomheter, herunder investeringer og deltakelse i andre, selskaper og verdipapirer. Selskapet skal kunne avgi garantier og, andre sikkerhetsstillelser for seg selv eller andre.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Lars Christian Wiese
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: VIEW PROCURATOR AS
Revisor
- Revisor: AKERSHUS REVISJON AS
Styre
- Styremedlem: Fredrik Wiese
- Styremedlem: Eva Pauline Wiese
- Styrets leder: Lars Christian Wiese
Owners
- WIECO AS – 100.0 % (10000 shares, share class: NO0010078934)
Company holdings
- NEKKAR ASA – 0.54 %
- HAVILA KYSTRUTEN AS – 0.04 %
- AWILCO LNG ASA – 0.15 %
- NORCONSULT ASA – 0.04 %
- ODFJELL SE – 0.08 %
- SOLSTAD OFFSHORE ASA – 0.03 %
- INTEGRATED WIND SOLUTIONS ASA – 0.02 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- WIECO INVEST AS (934720075)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where WIECO INVEST AS is the buyer
- Search broadly for WIECO INVEST AS in Doffin
- Open positions related to WIECO INVEST AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre