UNION BULK III HOLDING AS
Organization number 930689920 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 930689920
- navn:
- UNION BULK III HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 50.201
- beskrivelse:
- Utenriks sjøfart med gods
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Fearnley Business Management AS, Dronning Eufemias gate 8
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0191
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2023-01-01
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2023-02-10
- aktivitet:
- Utenriks sjøfart med gods.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å drive skipsfart og rederivirksomhet samt hva som hermed står i, forbindelse, herunder deltagelse i andre selskaper og partnerskap med, tilsvarende formål.
Board and other roles
Forretningsfører
- Forretningsfører: FEARNLEY BUSINESS MANAGEMENT AS
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: FEARNLEY BUSINESS MANAGEMENT AS
Revisor
- Revisor: CEDRA NORGE AS
Styre
- Styremedlem: Ole Bård Jacobsen
- Styremedlem: Wilhelm Christian Magelssen
- Styrets leder: Michail Skoufalos
Owners
- KINGSFORD SHIPPING AS – 49.0 % (4900 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PREMIUM MARITIME FUND 2022 AS – 40.0 % (4000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MOTOR TRADE EIENDOM OG FINANS AS – 5.0 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JAN HEGGELUND – 4.0 % (400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LARS AAGE HAALAND CHRISTIANSEN – 2.0 % (200 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where UNION BULK III HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for UNION BULK III HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to UNION BULK III HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre