KGJ PARTNERSHIP VIII AS
Organization number 928080889 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 928080889
- navn:
- KGJ PARTNERSHIP VIII AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 64.312
- beskrivelse:
- Alternative investeringsfond (aif) som ikke er verdipapirfond
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Jebsen Asset Management AS, Henrik Ibsens gate 100
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0255
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2021-09-14
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2021-11-06
- aktivitet:
- Foreta investeringer, i Norge og utlandet, i forretningsmessig, virksomhet av enhver art, herunder eiendommer og finansielle aktiva og, deltakelse som medeier i andre selskaper
- vedtektsfestetFormaal:
- Å foreta investeringer, i Norge og utlandet, i forretningsmessig, virksomhet av enhver art, herunder eiendommer og finansielle aktiva og, deltakelse som medeier i andre selskaper.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: PERMIAN BUSINESS PARTNER AS
Revisor
- Revisor: PRICEWATERHOUSECOOPERS AS
Styre
- Styremedlem: Tore Haakon Eilertsen
- Styremedlem: Abel Thomas Van Staveren
- Styremedlem: Gunnar Torsnes
- Styremedlem: Gunnar Rydning
- Styrets leder: Alexandra Nini Jebsen
Owners
- KGJ CAPITAL AS – 31.25 % (690000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TROND MOHN FORSKNINGSSTIFTELSE – 10.42 % (230000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GARMAR AS – 7.29 % (161000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DNV PENSJONSKASSE – 6.25 % (138000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LUNAR INVEST AS – 5.31 % (117300 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SPAREBANKSTIFTELSEN SPAREBANKEN VEST – 5.21 % (115000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- UGLAND KAPITAL AS – 5.21 % (115000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- REDNINGSSELSKAPET – 3.33 % (73600 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CM KAPITAL AS – 2.6 % (57500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ACADIA HOLDING AS – 2.08 % (46000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LGJ INVEST AS – 2.08 % (46000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SKAGENKAIEN HOLDING AS – 2.08 % (46000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THK EQUITY AS – 2.08 % (46000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- WIECO AS – 2.08 % (46000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EVESTOR AS – 1.67 % (36800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THOCA INVEST AS – 1.67 % (36800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HODNE INVEST AS – 1.46 % (32200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EA KAPITAL AS – 1.04 % (23000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MERAN AS – 1.04 % (23000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MOWITZ HOLDING AS – 0.83 % (18400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NETTUNO CAPITAL AS – 0.83 % (18400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NILMAN HOLDING AS – 0.83 % (18400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NIGA AS – 0.62 % (13800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BONITA II AS – 0.52 % (11500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BONITA III AS – 0.52 % (11500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CAMA AS – 0.42 % (9200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FAIRWAY FINANCIAL SERVICES BV – 0.42 % (9200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FERMIN AS – 0.42 % (9200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GOLDEN WEST SHIPPING CO AS – 0.42 % (9200 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- KGJ PARTNERSHIP VIII AS (928104842)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where KGJ PARTNERSHIP VIII AS is the buyer
- Search broadly for KGJ PARTNERSHIP VIII AS in Doffin
- Open positions related to KGJ PARTNERSHIP VIII AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre