SKAGENKAIEN HOLDING AS
Organization number 912124320 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 912124320
- navn:
- SKAGENKAIEN HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- 22 01 21 45
- forretningsadresse:
- adresse:
- Kirkegata 2
- poststed:
- STAVANGER
- postnummer:
- 4006
- kommune:
- STAVANGER
- stiftelsesdato:
- 2013-06-10
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2013-06-26
- aktivitet:
- Investeringer i aksjer, eiendommer og andre virksomheter.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å eie og investere i aksjer, eiendom og andre, selskaper og virksomheter, samt deltakelse av enhver art i andre, forretningsforetagende og hva dermed står i forbindelse.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Mona Freuchen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: TO STREKER ØKONOMI AS
Revisor
- Revisor: PRICEWATERHOUSECOOPERS AS
Styre
- Styremedlem: Mona Freuchen
- Styremedlem: Petter Steensland
- Styremedlem: Morten Steensland
- Styremedlem: Eva Steensland
- Styremedlem: Rolf Smedvig Hodne
- Styrets leder: Jan Olav Steensland
Owners
- JÆDEREN AS – 33.33 % (23526 shares, share class: B-aksjer)
- MONINGS AS – 33.33 % (23526 shares, share class: B-aksjer)
- MORRAN AS – 33.33 % (23526 shares, share class: B-aksjer)
- EVA SMEDVIG HODNE STEENSLAND – 0.0 % (2 shares, share class: A-aksjer)
- JAN OLAV STEENSLAND – 0.0 % (1 shares, share class: A-aksjer)
Company holdings
- SKAGENKAIEN EIENDOM HOLDING AS – 100.00 %
- SALT VALUE AS – 0.95 %
- KGJ PARTNERSHIP VII AS – 2.51 %
- KGJ PARTNERSHIP VIII AS – 2.08 %
- KGJ PARTNERSHIP V AS – 0.90 %
- KGJ PARTNERSHIP VI AS – 1.60 %
- KGJ PARTNERSHIP IV AS – 3.85 %
- SKAGENKAIEN EIENDOM AS – 100.00 %
- SKAGENKAIEN INVESTERING AS – 100.00 %
- SKAGENKAIEN EIENDOM HOLDING AS – 0.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- SKAGENKAIEN HOLDING AS (912132846)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SKAGENKAIEN HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for SKAGENKAIEN HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to SKAGENKAIEN HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre