UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS
Organization number 821838622 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 821838622
- navn:
- UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 64.312
- beskrivelse:
- Alternative investeringsfond (aif) som ikke er verdipapirfond
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- v/Union Eiendomskapital AS, Bolette brygge 1
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0252
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2018-11-20
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2018-12-06
- aktivitet:
- Investere i fast eiendom eller aksjer i selskaper som eier fast, eiendom, utvikle, omsette, leie ut og for øvrig administrere fast, eiendom, samt hva som dermed står i forbindelse.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å investere direkte eller indirekte i fast eiendom, herunder gjennom, deltagelse i hel- eller deleide selskaper eller andre sammenslutninger, eller investere i andre finansielle instrumenter som direkte eller, indirekte kan være egnet til å gi selskapet tilgang til, eiendomsinvesteringer, samt alt som står i forbindelse med dette.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: AIDER AS
Revisor
- Revisor: CEDRA NORGE MOMENTUM AS
Styre
- Styremedlem: Lars Even Moe
- Styremedlem: Stine Beate Sørgen
- Styrets leder: Bjørn Henningsen
Owners
Showing top 50 of 53 shareholders by holding size. Raise 'limit' (max 1000) for more.
- UNION REAL ESTATE FUND III SCSP – 24.05 % (9181187 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GEVERAN TRADING CO. LIMITED – 22.52 % (8596619 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JOH JOHANNSON EIENDOM AS – 9.01 % (3438646 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDEA LIV FORSIKRING AS – 3.38 % (1289492 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GREÅKER INDUSTRIER AS – 3.15 % (1203526 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GARMAR HOLDING AS – 3.15 % (1203525 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PACTUM AS – 2.7 % (1031595 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HARBARN AS – 2.57 % (980015 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FARVATN CAPITAL AS – 2.25 % (859662 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LAERDAL INVEST AS – 2.25 % (859662 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SPLEISMARK NÆRING AS – 2.25 % (859662 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DET NORSKE EIENDOMSCOMPAGNIE AS – 1.35 % (515798 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TOMTE FORVALTNING AS – 1.35 % (515798 shares, share class: Ordinære aksjer)
- UREF III SPONSOR AS – 1.35 % (515797 shares, share class: A-aksjer)
- ARTEL AS – 1.13 % (429831 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EWS STIFTELSEN – 1.13 % (429831 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HASLELUND HOLDING AS – 1.13 % (429831 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GLITRA AS – 0.9 % (343866 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CHRISANIC EIENDOM AS – 0.9 % (343865 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PETROSERVICE AS – 0.9 % (343865 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SJØMENNENES HUS EIENDOM AS – 0.9 % (343865 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDENFJELSKE BYKREDITTS STIFTELSE – 0.81 % (309478 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OVIV AS – 0.77 % (292284 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TRETINDANIBBA AS – 0.77 % (292284 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FINE LINE DIRECT AS – 0.72 % (275092 shares, share class: Ordinære aksjer)
- IVAR LØGES STIFTELSE – 0.68 % (257897 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JANUS AS – 0.68 % (257897 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NETROM AS – 0.68 % (257897 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ØYLAKS DRIFT AS – 0.68 % (257897 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ARVO INVEST AS – 0.54 % (206319 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BANAN II AS – 0.45 % (171933 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JOHAN VINJE AS – 0.45 % (171933 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LØREN HOLDING AS – 0.45 % (171933 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MATBODEN EIENDOMSINVEST AS – 0.45 % (171933 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SEAMT INVEST AS – 0.45 % (171933 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FLOW-INVEST AS – 0.36 % (137546 shares, share class: Ordinære aksjer)
- AAKVIK HOLDING AS – 0.32 % (120354 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ARTCO AS – 0.23 % (85966 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MATTIS AS – 0.23 % (85966 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SELSA AS – 0.23 % (85966 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THESAURUS AS – 0.23 % (85966 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ANDVARI INVESTMENT RESEARCH AS – 0.18 % (68772 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLABAKKEN INVEST AS – 0.18 % (68772 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CHOCADO AB – 0.16 % (60176 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GURIÅSEN AS – 0.14 % (51579 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TRULS AS – 0.14 % (51579 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BJØRG ASTRID ASTRUP – 0.09 % (34387 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HAMAJACA AS – 0.09 % (34387 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NEACO INVEST AS – 0.09 % (34387 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GATEKEEPER AS – 0.05 % (17194 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- 360 CAMPUS AS – 69.20 %
- REALKAPITAL NAF EIENDOM AS – 68.26 %
- NORDR HOLDING AS – 14.34 %
- TRONDHEIM AREAL INVEST AS – 21.80 %
- NORDR HOLDING AS – 0.62 %
- 360 CAMPUS AS – 0.80 %
- K8 OG K9 HOLDING AS – 50.00 %
- TOLLBUGATA 25 HOLDING AS – 47.70 %
- GRENSEVEIEN 107 INVEST AS – 100.00 %
- MIDTÅSEN 30 INVEST AS – 100.00 %
- CAMPUS VOLL AS – 69.00 %
- CAMPUS VOLL AS – 1.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS (936807178)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to UNION REAL ESTATE FUND III HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre