LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS
Organization number 998356075 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 998356075
- navn:
- LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 88.991
- beskrivelse:
- Barneverntjenester
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- www.ungaktiv.com
- epostadresse:
- einar@ungaktiv.com
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Holsjordet 41
- poststed:
- LILLEHAMMER
- postnummer:
- 2613
- kommune:
- LILLEHAMMER
- stiftelsesdato:
- 2012-04-23
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2012-05-30
- aktivitet:
- Avlastningstilbud for barn og unge i form av deltagelse i grupper, sammensatt etter funksjonsnivå, alder og interesser. Hjelpeapparat for, barn og foreldre/foresatte, og tilrettelegge ulike avlastningstilbud i, form av ulike aktiviteter.
- vedtektsfestetFormaal:
- Avlastningstilbud for barn og unge i form av deltagelse i grupper, sammensatt etter funksjonsnivå, alder og interesser. Hjelpeapparat for, barn og foreldre/foresatte, og tilrettelegge ulike avlastningstilbud i, form av ulike aktiviteter.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Einar Kristian Olsen
Styre
- Styremedlem: Randi Elise Hagen
- Styrets leder: Einar Kristian Olsen
- Varamedlem: Knut Yngve Brunvoll
Owners
- EINAR KRISTIAN OLSEN – 50.0 % (15 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RANDI ELISE HAGEN – 50.0 % (15 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS (987184817)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS is the buyer
- Search broadly for LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS in Doffin
- Open positions related to LILLEHAMMER UNG OG AKTIV AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre