NORWEGIAN OUTLET HOLDING AS
Organization number 995436558 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 995436558
- navn:
- NORWEGIAN OUTLET HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.320
- beskrivelse:
- Eiendomsforvaltning på oppdrag
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- 38 39 97 00
- forretningsadresse:
- adresse:
- Gåseholmen Brygge
- poststed:
- FARSUND
- postnummer:
- 4550
- kommune:
- FARSUND
- stiftelsesdato:
- 2010-03-29
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2010-05-04
- aktivitet:
- Eiendomsinvesteringsselskap.
- vedtektsfestetFormaal:
- Erverve, eie og selge fast eiendom enten direkte eller ved andeler i, andre selskaper, samt å drive annen virksomhet som står i forbindelse, med dette, herunder annen kapitalforvaltning.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: NJORD BUSINESS SERVICES AS
Revisor
- Revisor: PRICEWATERHOUSECOOPERS AS
Styre
- Styremedlem: Trond Vegar Brattlie
- Styremedlem: Ådne Søndrål
- Styremedlem: Inger-Elise Glastad
- Styremedlem: Kjell Einar Abrahamsen
- Styrets leder: Hans Petter Hagen
Owners
- NORWEGIAN OUTLET AS – 79.99 % (560190 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLEIMSET AS – 10.01 % (70077 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VIBRA INVEST AS – 10.01 % (70077 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- NORWEGIAN OUTLET RETAIL II AS – 100.00 %
- NORWEGIAN OUTLET OPERATION AS – 100.00 %
- NORWEGIAN OUTLET ROGALAND AS – 50.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where NORWEGIAN OUTLET HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for NORWEGIAN OUTLET HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to NORWEGIAN OUTLET HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre