LAST HOLDING AS
Organization number 990758107 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 990758107
- navn:
- LAST HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 93.110
- beskrivelse:
- Drift av idrettsanlegg
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- lars.solberg@secsystems.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Fridtjof Nansens vei 21B
- poststed:
- TRONDHEIM
- postnummer:
- 7020
- kommune:
- TRONDHEIM
- stiftelsesdato:
- 2006-12-21
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2007-01-18
- aktivitet:
- Investeringsvirksomhet
- vedtektsfestetFormaal:
- Eie aksjer i andre selskaper, drive rådgivning, samt kjøp og salg av, fast eiendom, og det som naturlig tilhører.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Lars Andre Solberg
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SPAREBANK 1 REGNSKAPSHUSET NORD-NORGE AS
Styre
- Styremedlem: Kjell Asbjørn Hans Johannes Solberg
- Styremedlem: Jannicke Jameson
- Styrets leder: Lars Andre Solberg
Owners
- LARS ANDRE SOLBERG – 56.5 % (665 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JANNICKE JAMESON – 28.46 % (335 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KJELL ASBJØRN HANS JOHANNES SOLBERG – 15.04 % (177 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- FORTEM GRUPPEN AS – 100.00 %
- BRIKS AS – 13.40 %
- EIENDOM360 AS – 30.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (1)
1 results
- fylkesnavn:
- Trøndelag
- kommunenavn:
- Trondheim
- org_nr:
- 990758107
- bedriftsnavn:
- LAST HOLDING AS
- virkemiddelkategori:
- Oppstartstilskudd
- underkategori:
- Landsdekkende etablerertilskudd
- innvilget_belop:
- 500000
- innvilget_dato:
- 22.05.20
- beslutningsenhet:
- IN Trøndelag
- naringshovedgruppe:
- S - Kulturell virksomhet, idrett og fritidsaktiviteter
- naring:
- 93.110 Drift av idrettsanlegg
- type_finansiering:
- Tilskudd
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- LAST HOLDING AS (918238247)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where LAST HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for LAST HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to LAST HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre