BEWE AS
Organization number 990313385 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 990313385
- navn:
- BEWE AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- bjorn@welde.net
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Helleberget 7
- poststed:
- STJØRDAL
- postnummer:
- 7507
- kommune:
- STJØRDAL
- stiftelsesdato:
- 2006-06-16
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2006-10-02
- aktivitet:
- Investeringsselskap, holdingselskap.
- vedtektsfestetFormaal:
- Være holdingselskap for enhver type investeringer samt å forestå kjøp,, salg og utleie av fast eiendom samt gjennom investeringer i aksjer og, andeler å delta i tilsvarende virksomheter og annen type virksomhet.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Bjørn Welde
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: TALERA AS
- Regnskapsfører: LOGIN FINANS SVEBERG AS
Revisor
- Revisor: BDO AS
Styre
- Styrets leder: Bjørn Welde
- Varamedlem: Kari Welde
Owners
- BJØRN WELDE – 100.0 % (250 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- BERLIN EIENDOM KAPPA AS – 2.03 %
- BERLIN EIENDOM LAMBDA AS – 0.80 %
- BERLIN EIENDOM ZETA AS – 0.51 %
- BERLIN EIENDOM GAMMA AS – 1.62 %
- BERLIN EIENDOM AS – 1.99 %
- BERLIN EIENDOM EPSILON AS – 0.45 %
- BERLIN EIENDOM ALPHA AS – 1.28 %
- BERLIN EIENDOM BETA AS – 0.88 %
- BERLIN EIENDOM DELTA AS – 0.46 %
- HEGRA SPAREBANK – 1.88 %
- SKIFER EIENDOM AS – 33.33 %
- SELLISETH & WELDE AS – 50.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where BEWE AS is the buyer
- Search broadly for BEWE AS in Doffin
- Open positions related to BEWE AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre