HOVDEN INVEST LIMITED NUF
Organization number 989866036 · Norskregistrert utenlandsk foretak
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 989866036
- navn:
- HOVDEN INVEST LIMITED NUF
- organisasjonsform:
- kode:
- NUF
- beskrivelse:
- Norskregistrert utenlandsk foretak
- naeringskode1:
- kode:
- 68.120
- beskrivelse:
- Utvikling og salg av byggeprosjekter
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Fredrik Hovden, Ullern Gårds vei 7B
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0382
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- not reported by source
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2006-06-22
- aktivitet:
- Kjøp, salg og utvikling av fast eiendom. Kjøp og salg av aksjer og, liknende verdipapir.
- vedtektsfestetFormaal:
- not reported by source
Board and other roles
Hovedforetak
- Oppl om foretaket i hjemlandet: HOVDEN INVEST LIMITED
Styre
- Styrets leder: Fredrik Hovden
- Varamedlem: Tor Hovden
Owners
No ownership data found.
Company holdings
- DNB BANK ASA – 0.00 %
- ORKLA ASA – 0.00 %
- TELENOR ASA – 0.00 %
- GJENSIDIGE FORSIKRING ASA – 0.00 %
- OLAV THON EIENDOMSSELSKAP ASA – 0.02 %
- MAJORSTUEN HOUSE AS – 100.00 %
- HOVDEN CONSULT AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where HOVDEN INVEST LIMITED NUF is the buyer
- Search broadly for HOVDEN INVEST LIMITED NUF in Doffin
- Open positions related to HOVDEN INVEST LIMITED NUF
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre