SKUTEVIKEN EIENDOM AS
Organization number 989549642 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 989549642
- navn:
- SKUTEVIKEN EIENDOM AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- jongisle@skutevikenpersonell.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Kanalveien 51
- poststed:
- BERGEN
- postnummer:
- 5068
- kommune:
- BERGEN
- stiftelsesdato:
- 2006-02-26
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2006-03-06
- aktivitet:
- Kjøp og salg av eiendommer, eiendomsutvikling, utleie av fast eiendom, og annen investeringsvirksomhet.
- vedtektsfestetFormaal:
- Kjøp og salg av eiendommer, eiendomsutvikling, utleie av fast eiendom, og annen investeringsvirksomhet. Selskapet leier også ut / formidler, arbeidskraft til privatpersoner og firma.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Jon Gisle Johannessen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SPAREBANK 1 SØR-NORGE FORRETNINGSPARTNER AS
Revisor
- Revisor: COLLEGIUM REVISJON AS
Styre
- Styremedlem: Ingjerd Sørås
- Styrets leder: Jon Gisle Johannessen
- Varamedlem: Morten Sørås
Owners
- INGJERD SØRÅS – 50.0 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JON GISLE JOHANNESSEN – 50.0 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- LILLE SKJOLD AS – 33.33 %
- SKUTEVIKEN PERSONELL AS – 100.00 %
- SKUTEVIKEN UTVIKLING AS – 50.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- SKUTEVIKEN EIENDOM AS (989564536)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SKUTEVIKEN EIENDOM AS is the buyer
- Search broadly for SKUTEVIKEN EIENDOM AS in Doffin
- Open positions related to SKUTEVIKEN EIENDOM AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre