BRAND FACTORY NORGE AS
Organization number 986297359 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 986297359
- navn:
- BRAND FACTORY NORGE AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 74.120
- beskrivelse:
- Grafisk design og visuell kommunikasjonsdesign
- antallAnsatte:
- 31
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- 23 26 55 00
- forretningsadresse:
- adresse:
- Professor Birkelands vei 27B
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 1081
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2003-11-21
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2003-12-04
- aktivitet:
- Leverandør av produkter og tjenester for merkevarebygging og visuell, identitet. Hovedprodukter er skilt og dekorløsninger for større, sluttbrukere.
- vedtektsfestetFormaal:
- Produksjon og salg av skilt og visuell identitet med dertil tilhørende, salg av handelsvarer, rådgivning og deltagelse i andre virksomheter.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Kjell Georg Karlsen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SPAREBANK 1 FORRETNINGSPARTNER ØSTLANDET AS
Revisor
- Revisor: TELL NORGE AS
Styre
- Styremedlem: Gry Linda Tærud
- Styremedlem: Kjell Georg Karlsen
- Styremedlem: Gunilla Maria Helena Larsson
- Styrets leder: Michal Kalinowski
Owners
- BRAND FACTORY NORWAY HOLDING AS – 100.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- BRAND FACTORY NORGE AS AVD ENGROSHANDEL (987099291)
- BRAND FACTORY NORGE AS AVD FREDRIKSTAD (971600586)
- BRAND FACTORY NORGE AS AVD OSLO (971801085)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where BRAND FACTORY NORGE AS is the buyer
- Search broadly for BRAND FACTORY NORGE AS in Doffin
- Open positions related to BRAND FACTORY NORGE AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre