ØREN KRO AS

Organization number 983988245 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-09T01:40:12Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
983988245
navn:
ØREN KRO AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
56.110
beskrivelse:
Drift av restauranter
antallAnsatte:
19
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
jc@cafelokka.no
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Munkegata 19
poststed:
TRONDHEIM
postnummer:
7013
kommune:
TRONDHEIM
stiftelsesdato:
2001-11-07
registreringsdatoenhetsregisteret:
2001-12-10
aktivitet:
Utvikle, produsere og selge konsepter for sjøbaserte kontstruksjoner, for havbruksnæringen, samt utføre konsulenttjenester innen områdene, marin aquvakultur. Selskapet kan også delta i annen, forretningsvirksomhet samt eie aksjer i andre selskaper. Drive, spisesteder / restaurantvirksomhet / salg fra kiosk, samt utleie av, spisesteder og for øvrig hva hermed står i forbindelse, herunder delta, i andre selskaper med lignende virksomhet.
vedtektsfestetFormaal:
Utvikle, produsere og selge konsepter for sjøbaserte kontstruksjoner, for havbruksnæringen, samt utføre konsulenttjenester innen områdene, marin aquvakultur. Selskapet kan også delta i annen, forretningsvirksomhet samt eie aksjer i andre selskaper. Drive, spisesteder / restaurantvirksomhet / salg fra kiosk, samt utleie av, spisesteder og for øvrig hva hermed står i forbindelse, herunder delta, i andre selskaper med lignende virksomhet.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Revisor

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. JOHAN CHRISTIAN KARLSEN – 70.0 % (140000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. HAKKEBO HOLDING AS – 30.0 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (0)

No registered grants.

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (1)

1 results

  1. id:
    1041
    innsendt_dato:
    2002-12-12
    prosjektnummer:
    21123
    bedriftsnavn:
    ØREN KRO AS
    prosjekttittel:
    Utvikling av knuteløst skjellanlegg
    organisasjonsnummer:
    983988245
    fylke:
    Trøndelag - Trööndelage
    kommunenavn:
    Trondheim
    poststed:
    TRONDHEIM
    soknad_godkjent:
    JA
    soknad_avslatt:
    NEI
    vedtaksdato:
    2003-01-21
    prosjekt_fra_ar:
    2002
    prosjekt_til_ar:
    2005
    sammendrag:
    not reported by source

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.