LEGACY PRODUCTS AS

Organization number 983624553 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-09T02:26:56Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
983624553
navn:
LEGACY PRODUCTS AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
74.990
beskrivelse:
All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
antallAnsatte:
not reported by source
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Schives gate 8
poststed:
OSLO
postnummer:
0259
kommune:
OSLO
stiftelsesdato:
2001-08-05
registreringsdatoenhetsregisteret:
2001-08-31
aktivitet:
I utgangspunktet tjenester innen produktutvikling og, produktforvaltning, med spesialfelt innen programvare og elektronikk., Hjelpe sluttbrukere med daglig drifting og svare på spørsmål, (Helpdesk), samt andre funksjoner innen produktforvaltning. Vil ikke, drive salg/markedsføring av produkter., , Kunder(produkteier) vil hovedsakelig har produkter innen, telekommunikasjon og data, sluttbrukere (har kjøpt produktet fra, produkteier) vil hovedsakelig være televerk rundt i verden., , Vil fungere som kundenes produktutviklingsavdeling, med salg av, tjenester innen produktutvikling og produktforvaltning til sine, kunder., , Drive generell konsulentbistand innen produktutvikling og, produktforvaltning.,
vedtektsfestetFormaal:
Forvalte produkter på vegne av kunder. Med forvalte produkter menes, utvikle og videreutvikle produkter, operasjonell støtte til, sluttbruker (Helpdesk), daglig drift av produkter på vegne av, sluttbruker, samt å gi produkteier råd om produktutvikling generellt., Selskapet kan også yte generell konsulentbistand.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. DAGFINN OLSEN – 25.1 % (2428 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. JOHN ÅSMUND WESTBERG – 25.1 % (2428 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. ANDREAS BRANDT GARVIK – 25.09 % (2427 shares, share class: Ordinære aksjer)
  4. SYSTEK AS – 24.71 % (2390 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (0)

No registered grants.

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (0)

No registered grants.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.