YTRE SUNNFJORD HOLDING AS
Organization number 979977441 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 979977441
- navn:
- YTRE SUNNFJORD HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 86.992
- beskrivelse:
- Forebyggende helsearbeid
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- ysh@sunnvest.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Krokåsen 26
- poststed:
- FLORØ
- postnummer:
- 6908
- kommune:
- KINN
- stiftelsesdato:
- 1998-05-05
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1998-08-11
- aktivitet:
- Investering i andre selskaper.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investering i andre selskaper.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SUNNFJORD REGNSKAP AS
Styre
- Styrets leder: Jan Henrik Nygård
Owners
- YTRE SUNNFJORD HOLDING AS – 8.6 % (172 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SUNNFJORD INVEST AS – 5.4 % (108 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NOR TEKSTIL AS – 4.3 % (86 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BREMANGER KOMMUNE – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EQUINOR ASA – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EWOS AS AVD FLORØ – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FJORD1 AS – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KINN KOMMUNE – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PELAGIA AS – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SOGN OG FJORDANE ENERGI AS – 3.25 % (65 shares, share class: Ordinære aksjer)
- E. NATVIK PRENTEVERK AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FIRDA BILLAG BUSS AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FLORØLANDETS TRANSPORTARBEIDERLAG – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HAREID ELEKTRISKE AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KLAUSEN INDUSTRIER SVELGEN AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORBLIKK AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ORIGOD AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SAFARI ENGROS AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SAR AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SVELGEN EIENDOM AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- UMOE AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VESTLANDSHUS FLORØ AS – 2.15 % (43 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GRETHE PERNILLE BENJAMINSEN – 2.0 % (40 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KARI AUD KITTANG – 2.0 % (40 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DAG-OVE FLATJORD – 1.8 % (36 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ASLE OLGEIR SKAANEVIK – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- AVINOR AS AVD FLORØ LUFTHAVN – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BOSSMANN VEDLIKEHOLD AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BRANDSØY PLANTESKULE – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FANEVIK BYGG AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FJORDPIPE AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FLORØ BIL & HAVNESERVICE AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FLORØ RESTAURANTDRIFT AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HAHO AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KINN KYRKJELEGE FELLESRÅD – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MOWI ASA – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RØRLEGGER R NIGARDSØY AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SCHLUMBERGER NORGE AS AVD LAGER FLORØ – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SECURITAS AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SOLHEIM DIESEL AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SPAREBANKEN VEST – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- STIFTINGA MUSEA I SOGN OG FJORDANE – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SVERRE MAGNE DYRSTAD – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VAARDAL AS BLIKK OG VENTILASJON – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VESTNES LAND AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VESTNES OCEAN AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- WEATHERFORD NORGE AS – 1.1 % (22 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KÅRE MAGNAR GRØNSBERG – 1.05 % (21 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLE PETTER OVESEN – 1.05 % (21 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SELJESTOKKEN BÅTVERKSTAD AS – 1.05 % (21 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- FIRDAVEGEN 1 AS – 6.25 %
- YTRE SUNNFJORD HOLDING AS – 8.60 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where YTRE SUNNFJORD HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for YTRE SUNNFJORD HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to YTRE SUNNFJORD HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre