TYSSELAND KRAFTLAG AS
Organization number 979749643 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 979749643
- navn:
- TYSSELAND KRAFTLAG AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 35.121
- beskrivelse:
- Produksjon av elektrisitet fra vannkraft
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Tysseland
- poststed:
- SAUDASJØEN
- postnummer:
- 4208
- kommune:
- SULDAL
- stiftelsesdato:
- 1998-02-16
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1998-04-07
- aktivitet:
- Kraftutbygging og salg av kraft.
- vedtektsfestetFormaal:
- Kraftutbygging og salg av kraft, samt hva hermed står i forbindelse.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Paul Rune Engebretsen
Revisor
- Revisor: CEDRA NORGE AS
Styre
- Styremedlem: Anders Tysseland
- Styremedlem: Hege Økland
- Styremedlem: Kjetil Harestad
- Styrets leder: Kjell Sigbjørn Hustveit
Owners
- SUNNHORDLAND KRAFTLAG AS – 40.0 % (50000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLA MARVIK – 15.04 % (18800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ANDERS TYSSELAND – 12.32 % (15400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- WENCHE LAUGALAND LANDA – 12.0 % (15000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KJETIL MARVIK – 7.2 % (9000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ASBJØRN VANVIK – 2.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GERD SYNNØVE BAUGE – 2.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LIV ARNA VOSTER MARVIK – 2.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SOLFRID ØSTEBØ – 2.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ÅGE MARVIK – 2.0 % (2500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SVERRE MARVIK – 1.6 % (2000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JAN HENRY EIKEVIK – 0.8 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLA JELSA – 0.8 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GERD KARIN ERIKSEN – 0.08 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLAUG MÅLFRID EIKELAND LUNDE – 0.08 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TORA LIV THORSEN – 0.08 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- TYSSELAND KRAFTLAG AS (980233456)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where TYSSELAND KRAFTLAG AS is the buyer
- Search broadly for TYSSELAND KRAFTLAG AS in Doffin
- Open positions related to TYSSELAND KRAFTLAG AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre