TOBIMO AS
Organization number 977514940 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 977514940
- navn:
- TOBIMO AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Kristins vei 18
- poststed:
- KRISTIANSAND S
- postnummer:
- 4633
- kommune:
- KRISTIANSAND
- stiftelsesdato:
- 1997-05-06
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1997-05-09
- aktivitet:
- Investering i fast eiendom,skip og kjøp og salg av aksjer.
- vedtektsfestetFormaal:
- Forretningsvirksomhet innen handel, industri og, skipsfart, og ved aksjetegning eller på annen måte, å gjøre seg interessert i andre foretagender.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Tone Birgitte Salvesen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: VIEW PROCURATOR AS
Revisor
- Revisor: KROGH REVISJON AS
Styre
- Styremedlem: Edward Salvesen
- Styrets leder: Tone Birgitte Salvesen
Owners
- TONE BIRGITTE MOSVOLD SALVESEN – 100.0 % (1265 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- VÅR ENERGI ASA – 0.00 %
- RANTO AS – 100.00 %
- AKER HORIZONS ASA – 0.00 %
- ORKLA ASA – 0.00 %
- DOF ASA – 0.00 %
- SPAREBANKEN SØR – 0.00 %
- TGS ASA – 0.00 %
- HVAL SJOKOLADEFABRIKK ASA – 0.00 %
- AKER BP ASA – 0.00 %
- OCEANTEAM ASA – 0.00 %
- K2 EIENDOM AS – 1.00 %
- PARCAR AS – 0.56 %
- KONGSGÅRD AS – 16.50 %
- KONGSGÅRD ALLE 62 AS – 16.50 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- TOBIMO AS (928386228)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where TOBIMO AS is the buyer
- Search broadly for TOBIMO AS in Doffin
- Open positions related to TOBIMO AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre