GRUNNÅI KRAFTVERK AS
Organization number 977023998 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 977023998
- navn:
- GRUNNÅI KRAFTVERK AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 35.121
- beskrivelse:
- Produksjon av elektrisitet fra vannkraft
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- firmapost.kraft@skagerakenergi.no
- telefon:
- 35 93 50 00
- forretningsadresse:
- adresse:
- Floodeløkka 1
- poststed:
- PORSGRUNN
- postnummer:
- 3915
- kommune:
- PORSGRUNN
- stiftelsesdato:
- 1996-09-10
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1996-12-12
- aktivitet:
- Utbygging og drift av kraftverk.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å utbygge og drive kraftverk i Grunnåi vassdraget i Seljord kommune,, samt hva hermed står i forbindelse.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Øystein Jonsjord
Revisor
- Revisor: PRICEWATERHOUSECOOPERS AS
Styre
- Styremedlem: Magne Reinstaul
- Styremedlem: Dagfinn Listaul
- Styremedlem: Stine Hille
- Styrets leder: Runar Lien
- Varamedlem: Geir Kildal
- Varamedlem: Ole Krogvik
- Varamedlem: Lars Søfteland
- Varamedlem: Magnus Kvalbein
Owners
- SKAGERAK KRAFT AS – 55.0 % (27500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VEST-TELEMARK KRAFTLAG AS – 18.25 % (9126 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MERGERS & ACQUISITONS WORLDWIDE AB – 15.55 % (7776 shares, share class: Ordinære aksjer)
- REINSTAUL KRAFT AS – 11.2 % (5598 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- GRUNNI KRAFTVERK AS (992557141)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where GRUNNÅI KRAFTVERK AS is the buyer
- Search broadly for GRUNNÅI KRAFTVERK AS in Doffin
- Open positions related to GRUNNÅI KRAFTVERK AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre