SEEPLASTIC AS

Organization number 930487945 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-19T08:14:34Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
930487945
navn:
SEEPLASTIC AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
38.210
beskrivelse:
Materialgjenvinning
antallAnsatte:
not reported by source
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Oldervikvegen 1
poststed:
HEMNESBERGET
postnummer:
8640
kommune:
HEMNES
stiftelsesdato:
2022-11-23
registreringsdatoenhetsregisteret:
2022-12-19
aktivitet:
Helgeland Plastterminal AS er et samarbeid hvor Nova Sea, Iris, Produksjon, Løvold Solution, Retura HAF og Lofotteina skal utrede en, bedre og mer miljøvennlig håndtering av plast fra havbruksnæringen. Vi, er i en forprosjektfase som har en planlagt varighet frem til midten, av 2024, hvor fokuset er å utrede muligheten for å etablere en, industriell HUB for mottak og bearbeiding av plast.
vedtektsfestetFormaal:
Mottak og resirkulering av plast.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. IRIS PRODUKSJON AS – 24.75 % (99 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. LØVOLD SOLUTION AS – 24.75 % (99 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. NOVA SEA AS – 24.75 % (99 shares, share class: Ordinære aksjer)
  4. RETURA HAF AS – 24.75 % (99 shares, share class: Ordinære aksjer)
  5. LOFOTTEINA AS – 1.0 % (4 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (4)

4 results

  1. fylkesnavn:
    Nordland
    kommunenavn:
    Lurøy
    org_nr:
    930487945
    bedriftsnavn:
    SEEPLASTIC AS
    virkemiddelkategori:
    Risikolån og garantier
    underkategori:
    Landsdekkende innovasjonslån
    innvilget_belop:
    30000000
    innvilget_dato:
    24.11.25
    beslutningsenhet:
    IN Hovedkredittutvalg
    naringshovedgruppe:
    E - Vannforsyning, avløps-, renovasjons- og oppryddingsvirksomhet
    naring:
    38.210 Materialgjenvinning
    type_finansiering:
    Lån
  2. fylkesnavn:
    Nordland
    kommunenavn:
    Lurøy
    org_nr:
    930487945
    bedriftsnavn:
    SEEPLASTIC AS
    virkemiddelkategori:
    Distriktsutviklingstilskudd
    underkategori:
    Investeringstilskudd
    innvilget_belop:
    5807043
    innvilget_dato:
    24.11.25
    beslutningsenhet:
    IN Hovedkredittutvalg
    naringshovedgruppe:
    E - Vannforsyning, avløps-, renovasjons- og oppryddingsvirksomhet
    naring:
    38.210 Materialgjenvinning
    type_finansiering:
    Tilskudd
  3. fylkesnavn:
    Nordland
    kommunenavn:
    Lurøy
    org_nr:
    930487945
    bedriftsnavn:
    SEEPLASTIC AS
    virkemiddelkategori:
    Distriktsutviklingstilskudd
    underkategori:
    Investeringstilskudd
    innvilget_belop:
    15000000
    innvilget_dato:
    24.11.25
    beslutningsenhet:
    IN Hovedkredittutvalg
    naringshovedgruppe:
    E - Vannforsyning, avløps-, renovasjons- og oppryddingsvirksomhet
    naring:
    38.210 Materialgjenvinning
    type_finansiering:
    Tilskudd
  4. fylkesnavn:
    Nordland
    kommunenavn:
    Lurøy
    org_nr:
    930487945
    bedriftsnavn:
    SEEPLASTIC AS
    virkemiddelkategori:
    Distriktsutviklingstilskudd
    underkategori:
    Bedriftsutviklingstilskudd
    innvilget_belop:
    1267500
    innvilget_dato:
    10.02.23
    beslutningsenhet:
    IN Nordland
    naringshovedgruppe:
    E - Vannforsyning, avløps-, renovasjons- og oppryddingsvirksomhet
    naring:
    38.210 Materialgjenvinning
    type_finansiering:
    Tilskudd

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (0)

No registered grants.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.