ARIN AS
Organization number 930130710 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 930130710
- navn:
- ARIN AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 70.200
- beskrivelse:
- Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- iho-roer@online.no
- telefon:
- 32 13 94 44
- forretningsadresse:
- adresse:
- Kolbjørnrud Gård, Hauggata 30
- poststed:
- TYRISTRAND
- postnummer:
- 3533
- kommune:
- RINGERIKE
- stiftelsesdato:
- 1980-10-02
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1995-02-19
- aktivitet:
- Konsulentvirksomhet, landbruk og skogbruk, utleie, agentur og, varehandel, investeringsvirksomhet, herunder deltakelse og investering, i selskap som driver slik virksomheter som nevnt.
- vedtektsfestetFormaal:
- Konsulentvirksomhet, agenturvirksomhet og varehandel, investeringsvirksomhet, landbruk og skogbruk, utleie, samt deltakelse, i selskaper som driver slike virksomheter som nevnt.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Arnold Rørholt
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: MSK REGNSKAPSSERVICE BJERTNES
Styre
- Styremedlem: Ingrid Rørholt
- Styrets leder: Arnold Rørholt
Owners
- KRISTINE FRIVOLD RØRHOLT – 44.5 % (89 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIANNE RØRHOLT GREFSLIE – 44.5 % (89 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ARNOLD RØRHOLT – 6.0 % (12 shares, share class: Ordinære aksjer)
- INGRID HOPEN RØRHOLT – 5.0 % (10 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- ARCTIC MINERALS MANAGEMENT AS – 33.33 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- ARIN AS (826987642)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where ARIN AS is the buyer
- Search broadly for ARIN AS in Doffin
- Open positions related to ARIN AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre