DOLPHIN DRILLING AS
Organization number 929255038 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 929255038
- navn:
- DOLPHIN DRILLING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 09.101
- beskrivelse:
- Boretjenester tilknyttet utvinning av råolje og naturgass
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Vestre Svanholmen 12
- poststed:
- SANDNES
- postnummer:
- 4313
- kommune:
- SANDNES
- stiftelsesdato:
- 2022-04-01
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2022-05-24
- aktivitet:
- Virksomhet knyttet til borerigger og annen offshorerelatert, virksomhet, herunder å eie, leie ut og drifte borerigger, samt, investere i andre selskaper eller utvikle annen virksomhet, og alt som, står i forbindelse med det forannevnte.
- vedtektsfestetFormaal:
- Virksomhet knyttet til borerigger og annen offshorerelatert, virksomhet, herunder å eie, leie ut og drifte borerigger, samt, investere i andre selskaper eller utvikle annen virksomhet, og alt som, står i forbindelse med det forannevnte.
Board and other roles
Revisor
- Revisor: KPMG AS
Styre
- Styremedlem: Pål Magnussen
- Styremedlem: Linn Katrine Høie
- Styremedlem: Tom Lileng
- Styremedlem: Melissa Anthea Clare
- Styrets leder: Ronny Bjørnådal
Owners
Showing top 50 of 1039 shareholders by holding size. Raise 'limit' (max 1000) for more.
- BARCLAYS CAPITAL INC – 27.98 % (61517493 shares, share class: NO0012595950)
- S.D. STANDARD ETC PLC – 18.85 % (41451373 shares, share class: NO0012595950)
- GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL – 6.82 % (14985539 shares, share class: NO0012595950)
- SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB – 4.46 % (9801654 shares, share class: NO0012595950)
- MORGAN STANLEY & CO. INT. PLC. – 4.2 % (9227485 shares, share class: NO0012595950)
- MERRILL LYNCH PROF. CLEARING CORP. – 2.82 % (6196238 shares, share class: NO0012595950)
- EUROCLEAR BANK S.A./N.V. – 2.39 % (5264916 shares, share class: NO0012595950)
- HELLESUND HOLDING LIMITED – 1.44 % (3162937 shares, share class: NO0012595950)
- SONGA CAPITAL AS – 1.33 % (2921154 shares, share class: NO0012595950)
- VERDIPAPIRFONDET DNB SMB – 1.3 % (2851611 shares, share class: NO0012595950)
- FERNCLIFF TIH AS – 1.17 % (2572116 shares, share class: NO0012595950)
- B.O. STEEN SHIPPING AS – 1.13 % (2476700 shares, share class: NO0012595950)
- JEFFERIES LLC – 0.92 % (2028650 shares, share class: NO0012595950)
- GM CAPITAL AS – 0.91 % (2000000 shares, share class: NO0012595950)
- SURFSIDE HOLDING AS – 0.91 % (2000000 shares, share class: NO0012595950)
- APOLLO ASSET LIMITED – 0.9 % (1985663 shares, share class: NO0012595950)
- SEB CMU/SECFIN POOLED ACCOUNT – 0.84 % (1852024 shares, share class: NO0012595950)
- AQUILA HOLDINGS INVESTMENT AS – 0.78 % (1714568 shares, share class: NO0012595950)
- CLEARSTREAM BANKING S.A. – 0.77 % (1701846 shares, share class: NO0012595950)
- MOSVOLD RUUD-PEDERSEN AS – 0.77 % (1700000 shares, share class: NO0012595950)
- BECK ASSET MANAGEMENT AS – 0.73 % (1600000 shares, share class: NO0012595950)
- TIGERSTADEN MARINE AS – 0.68 % (1500000 shares, share class: NO0012595950)
- TOLUMA NORDEN AS – 0.64 % (1400000 shares, share class: NO0012595950)
- VERDIPAPIRFONDET DANSKE INVEST NORGE VEKST – 0.6 % (1324000 shares, share class: NO0012595950)
- NORDNET LIVSFORSIKRING AS – 0.55 % (1215449 shares, share class: NO0012595950)
- NÆRINGSLIVETS HOVEDORGANISASJON – 0.55 % (1214343 shares, share class: NO0012595950)
- F2 FUNDS AS – 0.55 % (1213982 shares, share class: NO0012595950)
- MOSVOLD INVESTMENT LTD. CAYMAN – 0.51 % (1129604 shares, share class: NO0012595950)
- MERRILL LYNCH INTERNATIONAL – 0.51 % (1113040 shares, share class: NO0012595950)
- F1 FUNDS AS – 0.44 % (977002 shares, share class: NO0012595950)
- TITAN VENTURE AS – 0.39 % (857372 shares, share class: NO0012595950)
- STENBERG HOLDING AS – 0.37 % (806249 shares, share class: NO0012595950)
- JAN HEGGELUND – 0.33 % (734000 shares, share class: NO0012595950)
- FRAY LEON INTERNATIONAL S.A – 0.28 % (611987 shares, share class: NO0012595950)
- VEIHOLMEN BRYGGE AS – 0.25 % (544624 shares, share class: NO0012595950)
- KARSTEN ELLINGSEN AS – 0.24 % (520461 shares, share class: NO0012595950)
- MORGENSOL AS – 0.21 % (465000 shares, share class: NO0012595950)
- KZN AS – 0.21 % (463376 shares, share class: NO0012595950)
- LIVERMORE INVEST AS – 0.18 % (400000 shares, share class: NO0012595950)
- UBS AG – 0.18 % (400000 shares, share class: NO0012595950)
- JOSÉ EGIL ANDRÉ EIDE – 0.18 % (389700 shares, share class: NO0012595950)
- STEPHEN COX – 0.17 % (377949 shares, share class: NO0012595950)
- MARTINUS BRANDAL – 0.17 % (370000 shares, share class: NO0012595950)
- FAZAJU AS – 0.16 % (350000 shares, share class: NO0012595950)
- MORGAN STANLEY & CO. LLC – 0.15 % (340680 shares, share class: NO0012595950)
- MD AMASS LTD – 0.15 % (330464 shares, share class: NO0012595950)
- KRISTIAN FALNES AS – 0.15 % (320000 shares, share class: NO0012595950)
- CITIBANK, N.A. – 0.14 % (305300 shares, share class: NO0012595950)
- JJB AS – 0.14 % (298863 shares, share class: NO0012595950)
- AGMABLY AS – 0.14 % (298861 shares, share class: NO0012595950)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- DOLPHIN DRILLING AS (936834418)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where DOLPHIN DRILLING AS is the buyer
- Search broadly for DOLPHIN DRILLING AS in Doffin
- Open positions related to DOLPHIN DRILLING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre