SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS
Organization number 928786757 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 928786757
- navn:
- SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 10.912
- beskrivelse:
- Produksjon av fôrvarer for akvakultur
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- 21 02 10 00
- forretningsadresse:
- adresse:
- Brattørkaia 17B
- poststed:
- TRONDHEIM
- postnummer:
- 7010
- kommune:
- TRONDHEIM
- stiftelsesdato:
- 2022-01-01
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2022-02-22
- aktivitet:
- Investering i fiskeindustri og fiskeforedling, herunder oppsamling og, bearbeiding av fiskeavfall, enten direkte eller indirekte gjennom, eierskap i andre selskaper, samt virksomhet som står i naturlig, samenheng med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investering i fiskeindustri og fiskeforedling, herunder oppsamling og, bearbeiding av fiskeavfall, enten direkte eller indirekte gjennom, eierskap i andre selskaper, samt virksomhet som står i naturlig, samenheng med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Helge Kvalvik
Revisor
- Revisor: DELOITTE AS
Styre
- Styremedlem: Fredrika Linnea Matsdotter Svanholm
- Styremedlem: Sam Abboud
- Styrets leder: Tor Vikenes
Owners
- SCANBIO MARINE GROUP TOPCO AS – 100.0 % (3000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- SCANBIO MARINE GROUP AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS (928964698)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to SCANBIO MARINE GROUP HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre