OCEAN-POWER AS
Organization number 928667014 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 928667014
- navn:
- OCEAN-POWER AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 71.129
- beskrivelse:
- Annen teknisk konsulentvirksomhet
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Gamle E6 656
- poststed:
- RONGLAN
- postnummer:
- 7623
- kommune:
- LEVANGER
- stiftelsesdato:
- 2021-11-12
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2022-02-03
- aktivitet:
- Utvikle og implementere konsepter for strømproduksjon i et offshore, miljø. Investere i aksjer og lignende som naturlig faller sammen med, dette, herunder å delta i andre selskaper.
- vedtektsfestetFormaal:
- Utvikle og implementere konsepter for strømproduksjon i et offshore, miljø. Investere i aksjer og lignende som naturlig faller sammen med, dette, herunder å delta i andre selskaper.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Erling Andreas Ronglan
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: BERG ØKONOMI AS
Revisor
- Revisor: ERNST & YOUNG AS
Styre
- Styremedlem: Svein Eggen
- Styremedlem: Eirik Flatebø
- Styremedlem: Erling Andreas Ronglan
- Styremedlem: Therese Skogstrand
- Styremedlem: Jean-Charles Rinaldi
- Styrets leder: Jan Erik Tveteraas
Owners
- AGRI AS – 38.93 % (5000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CAPEOMEGA AS – 20.0 % (2569 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KNATTEN I AS – 10.9 % (1400 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ANTON ERNST TRONSTAD – 6.23 % (800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SVEIN EGGEN HOLDING AS – 6.23 % (800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HOLSTEN INVEST AS – 3.89 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PRIMA AS – 3.89 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ALTO HOLDING AS – 1.95 % (250 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BOULDER HOLDING AS – 1.95 % (250 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DAG SCHJERVEN – 1.95 % (250 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FEKJA INVEST AS – 1.95 % (250 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MAGNOR & CO AB – 0.97 % (125 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FLOSTA INVEST AS – 0.39 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LOMMA AS – 0.39 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SANCO CONSULT AS – 0.39 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- SOILTECH ASA – 0.17 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- OCEAN-POWER AS (928860558)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where OCEAN-POWER AS is the buyer
- Search broadly for OCEAN-POWER AS in Doffin
- Open positions related to OCEAN-POWER AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre