JKG INVEST AS
Organization number 928301389 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 928301389
- navn:
- JKG INVEST AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 00.000
- beskrivelse:
- Uoppgitt
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Major Laudals vei 5A
- poststed:
- KRISTIANSAND S
- postnummer:
- 4630
- kommune:
- KRISTIANSAND
- stiftelsesdato:
- 2021-10-11
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2021-12-08
- aktivitet:
- Holdingselskap som skal eie og forvalte aksjer, investere i og drive, utleie av fast eiendom, samt det som naturlig står i forbindelse med, dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å være et holdingselskap som skal eie og forvalte aksjer, investere i, og drive utleie av fast eiendom, samt det som naturlig står i, forbindelse med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Janne Grimsmo
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SPAREBANK 1 SØR-NORGE FORRETNINGSPARTNER AS
Styre
- Styrets leder: Janne Grimsmo
Owners
- JANNE KROHN GRIMSMO – 100.0 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- ACTIVEPEOPLE ENGINEERING AS – 25.00 %
- ACTIVEPEOPLE AS – 25.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where JKG INVEST AS is the buyer
- Search broadly for JKG INVEST AS in Doffin
- Open positions related to JKG INVEST AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre