KRAFT NORD AS
Organization number 927590484 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 927590484
- navn:
- KRAFT NORD AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 74.990
- beskrivelse:
- All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- www.kraftnord.no
- epostadresse:
- marianne@kraftnord.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Tollbugata 2
- poststed:
- BODØ
- postnummer:
- 8006
- kommune:
- BODØ
- stiftelsesdato:
- 2021-06-24
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2021-10-04
- aktivitet:
- Selskapet skal være en arena for bærekraftsarbeid mellom partnere, knyttet til senteret og samfunnet forøvring. Aktivitetene vil være, kunnskapsformidling, inspirasjon, workshop og flere, samarbeidsaktiviteter for å etablere utviklingsprosjekter i nord.
- vedtektsfestetFormaal:
- Utvikling og forvaltning av bærekraftssenter i Bodø og alt som står i, naturlig forbindelse med dette. Bærekraftsenteret skal være en, samhandlingsarena for bærekraft, innovasjon og utvikling i og for, Nord.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Marianne Simonsen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: ØKORÅD SALTEN AS
Styre
- Styremedlem: Berit Helen Wilhelmsen
- Styremedlem: Vemund Kristiansen
- Styremedlem: June Doornich
- Styremedlem: Ingrid Mariussen
- Styremedlem: Andreas Melby
- Styremedlem: Christer Hagen
- Styremedlem: Lars Vestnes
- Styrets leder: Tor Kristensen
Owners
- BODØ KOMMUNE – 40.0 % (13600 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BODØ NÆRINGSFORUM – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BOLIGBYGGELAGET NOBL – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- COOP NORDLAND SA – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GUNVALD JOHANSEN BYGG AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HANESETH GRUPPEN AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HUNDHOLMEN BYUTVIKLING AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- IRIS SALTEN IKS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDASFALT AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDKONTAKT AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDLANDSFORSKNING AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORDVIK GRUPPEN AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PERSONALHUSET STAFFING GROUP AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- POLAR KRAFT AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RIKTIG SPOR BODØ AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SALTEN AQUA AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- T KOLSTAD EIENDOM AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ØSTBØ AS – 3.53 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (1)
1 results
- fylkesnavn:
- Nordland
- kommunenavn:
- Bodø
- org_nr:
- 927590484
- bedriftsnavn:
- KRAFT NORD AS
- virkemiddelkategori:
- Distriktsutviklingstilskudd
- underkategori:
- Bedriftsutviklingstilskudd
- innvilget_belop:
- 1000000
- innvilget_dato:
- 15.12.21
- beslutningsenhet:
- IN Nordland
- naringshovedgruppe:
- N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
- naring:
- 74.990 All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
- type_finansiering:
- Tilskudd
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- KRAFT NORD AS (928029158)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where KRAFT NORD AS is the buyer
- Search broadly for KRAFT NORD AS in Doffin
- Open positions related to KRAFT NORD AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre