KAW HJULA HOLDING AS
Organization number 927516721 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 927516721
- navn:
- KAW HJULA HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 00.000
- beskrivelse:
- Uoppgitt
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Zenith Eiendom, Bygg B, Myrens verksted 1A
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0473
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2021-06-07
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2021-08-10
- aktivitet:
- Eie aksjer i Hjula Væveri Halvor Schou AS, samt alt som står i, forbindelse med dette, og slik annen forretningsvirksomhet som, selskapet til enhver tid ønsker å utøve.
- vedtektsfestetFormaal:
- Eie aksjer i Hjula Væveri Halvor Schou AS, samt alt som står i, forbindelse med dette, og slik annen forretningsvirksomhet som, selskapet til enhver tid ønsker å utøve.
Board and other roles
Forretningsfører
- Forretningsfører: ZENITH EIENDOM AS
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: ZENITH EIENDOM AS
Styre
- Styremedlem: Julia With
- Styremedlem: Mattis With
- Styrets leder: Katie Annika With
Owners
- KATIE ANNIKA WITH – 47.5 % (855 shares, share class: A-aksjer)
- JULIA SLAGSVOLD WITH – 25.0 % (450 shares, share class: B-aksjer)
- MATTIS SLAGSVOLD WITH – 25.0 % (450 shares, share class: B-aksjer)
- KAW HJULA HOLDING AS – 2.5 % (45 shares, share class: A-aksjer)
Company holdings
- HJULA VÆVERI HALVOR SCHOU AS – 25.00 %
- KAW HJULA HOLDING AS – 2.50 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where KAW HJULA HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for KAW HJULA HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to KAW HJULA HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre