NARVIK UTLEIE AS
Organization number 926610767 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 926610767
- navn:
- NARVIK UTLEIE AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Nedre Øyra 2
- poststed:
- NARVIK
- postnummer:
- 8514
- kommune:
- NARVIK
- stiftelsesdato:
- 2021-01-22
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2021-02-17
- aktivitet:
- Utleie av fast eiendom. Selskapet kan delta i annen økonomisk, virksomhet.
- vedtektsfestetFormaal:
- Utleie av fast eiendom. Selskapet kan delta i annen økonomisk, virksomhet.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Anders Brækken
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: ØKORÅD NARVIK AS
Revisor
- Revisor: HÅLOGALAND REVISJON AS
Styre
- Styremedlem: Lars-Vidar Lindgaard
- Styremedlem: Torben Andre Aasberg
- Styremedlem: Reidar Elvenes
- Styremedlem: Bjørn Fredrik Edvardsen
- Styrets leder: Anders Brækken
Owners
- BRÆKKEN HOLDING AS – 47.0 % (470 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LINDGAARD INVEST AS – 22.0 % (220 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TKA INVEST AS – 13.0 % (130 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ELVENES INVEST AS – 10.0 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BFE INVEST AS – 8.0 % (80 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- NARVIK UTLEIE AS (926757377)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where NARVIK UTLEIE AS is the buyer
- Search broadly for NARVIK UTLEIE AS in Doffin
- Open positions related to NARVIK UTLEIE AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre