SKARSVÅG HOLDING AS
Organization number 925893986 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 925893986
- navn:
- SKARSVÅG HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 30.130
- beskrivelse:
- Bygging av militære skip og fartøy
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Sørfrøyveien 225
- poststed:
- HAMARVIK
- postnummer:
- 7263
- kommune:
- FRØYA
- stiftelsesdato:
- 2020-10-19
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2020-11-03
- aktivitet:
- Investering i aksjer.
- vedtektsfestetFormaal:
- Selv, eller gjennom hel- eller deleide, selskaper, eller ved å samarbeide med andre selskaper, å forestå, investeringsvirksomhet, herunder investering i aksjer, obligasjoner,, selskapsandeler, utlånsvirksomhet, fast eiendom, samt annen virksomhet, som har naturlig sammenheng med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Kai Egil Skarsvåg
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SOLDI REGNSKAP AS
Revisor
- Revisor: STATSAUTORISERT REVISOR OLAFSEN AS
Styre
- Styremedlem: Vegard Kristiansen
- Styremedlem: Kai Egil Skarsvåg
- Styremedlem: Joakim Skarshaug
- Styrets leder: Jan Harald Hauvik
Owners
- SKARSVÅG INVEST AS – 70.83 % (590 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KRISTIANSEN INVEST AS – 19.21 % (160 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JOAKIM SKARSHAUG – 9.96 % (83 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- SKARSVÅG PARK AS – 100.00 %
- SKARSVÅG BOATS AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SKARSVÅG HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for SKARSVÅG HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to SKARSVÅG HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre