GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS
Organization number 924915412 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 924915412
- navn:
- GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 10.110
- beskrivelse:
- Bearbeiding og konservering av kjøtt unntatt fjørfekjøtt
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Skansen 7A
- poststed:
- OTTA
- postnummer:
- 2670
- kommune:
- SEL
- stiftelsesdato:
- 2020-04-01
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2020-04-15
- aktivitet:
- Eie selskap som driver slakterivirksomhet og foredling av kjøtt.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å organisere det brede eierskap fra kjøttprodusenter, lokale personer, og andre mindre aksjonærer for deltakelse og eierskap i virksomhet som, driver med slakting og foredling av storfe og småfe, samt andre, selskaper med likeartet formål. Selskapet kan i egenregi drive, aktivitet som støtter oppunder de virksomheter selskapet er eier i.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: OTTA REGNSKAPSKONTOR AS
Styre
- Styremedlem: Terje Jonny Sveen
- Styremedlem: Leif Magne Åndheim
- Styremedlem: Hannah Marie Dokken
- Styremedlem: Hans Petter Vaberg
- Styremedlem: Anne Kate Isumhaugen
- Styremedlem: Ola Vaagaasarøygard
- Styrets leder: Amund Lo
Owners
Showing top 50 of 422 shareholders by holding size. Raise 'limit' (max 1000) for more.
- KRISTIAN BREDEVEIEN – 2.55 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LOM VASKERI AS – 2.55 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORALF ESPELAND – 2.55 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KRISTIAN BARKENÆS – 1.79 % (70 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ASBJØRN STAKSTON – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BANDIT HOLDING AS – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BÅRD MAGNE HAGEN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ERIK STEINE – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HANS PETTER SCHWENCKE – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HAUGAMOEN AS – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- IVAR HOVDEN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LOM TAMREIN AS – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MUKAMPEN AS – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLA FJERDINGREN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PE-TO INVEST AS – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PER ARNE BRÆKKEN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RAGNHILD SOLHJEMSLIE – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TERJE DJUPDALEN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TORSTEIN VOLLEN – 1.28 % (50 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HANS ROGER SOLHJEM – 1.02 % (40 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ODD MAGNE KRISTEN ODEN – 1.02 % (40 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TERJE JONNY SVEEN – 0.84 % (33 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KITT HEIDI TELEBOND – 0.77 % (30 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RUNE SOLHJEM – 0.77 % (30 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BERIT ANETTE GUTUBØ – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DAHLEMOEN NÆRINGSPARK AS – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GEIR JOHANNESSEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GUDBRANDSDAL FRAKT AS – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- INGER HELENE IVERSEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JENS OVE ISUMHAUGEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KAI OVE KLEIVEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLE KRISTIAN RYEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OVE SPERSTAD – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RUNE PLASSEN – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TROND PETTER EIDE – 0.64 % (25 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BJØRN ÅGE SVEEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EMIL DAMSTUEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FRANK JUUL CHRISTIANSEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GEIR MORTEN SKJELSVOLD – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- GUDRUN TAMBURSTUEN JUBAL – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JARLE WINDINGSTAD – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JON RUNAR SVEEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JOSTEIN SCHJØLBERG – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KJELL BRANDSAR – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIUS HOLLØKKEN KORNKVEEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIUS NYSTUEN SVEEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ODD HELGE BRENDEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLA SVE BJØRNDAL – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLIVIA SKJERPINGSTAD – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RUNE ANDERS RANDEN – 0.51 % (20 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- GUDBRANDSDAL SLAKTERI AS – 0.39 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS (924941383)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS is the buyer
- Search broadly for GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS in Doffin
- Open positions related to GUDBRANDSDAL SLAKTERI LOKALT EIERSKAP AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre