NUCLEO AS
Organization number 924783613 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 924783613
- navn:
- NUCLEO AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 46.380
- beskrivelse:
- Engroshandel med andre næringsmidler
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Kent Aune, Blaklihøgda 7E
- poststed:
- TRONDHEIM
- postnummer:
- 7036
- kommune:
- TRONDHEIM
- stiftelsesdato:
- 2020-03-09
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2020-03-24
- aktivitet:
- Kjøp, salg og distribusjon av næringsmidler og helseprodukter., Kostveiledning og oppfølging, personlig treningsveiledning,, foredragsvirksomhet og erfaringskonsulentarbeid, samt produksjon og, utgivelse av musikk- og lydopptak og underholdning, og annet som, naturlig faller sammen med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Kjøp, salg og distribusjon av næringsmidler og helseprodukter., Kostveiledning og oppfølging, personlig treningsveiledning,, foredragsvirksomhet og erfaringskonsulentarbeid, samt produksjon og, utgivelse av musikk- og lydopptak og underholdning, og annet som, naturlig faller sammen med dette.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: NUMERIA AS
Styre
- Styremedlem: Stine Elise Aune
- Styrets leder: Kent Aune
Owners
- KENT AUNE – 50.0 % (15000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- STINE ELISE TRØEN AUNE – 50.0 % (15000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- TRD NUTRITION AS – 16.80 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- NUCLEO AS (924857579)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where NUCLEO AS is the buyer
- Search broadly for NUCLEO AS in Doffin
- Open positions related to NUCLEO AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre