H&F PARTNERS AS
Organization number 924367997 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 924367997
- navn:
- H&F PARTNERS AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 70.200
- beskrivelse:
- Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Ruseløkkveien 30
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0251
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2019-11-01
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2020-01-31
- aktivitet:
- Deltakelse i andre selskaper innen investeringsrådgivning og, tilhørende bransjer.
- vedtektsfestetFormaal:
- Deltakelse i andre selskaper innen investeringsrådgivning og, tilhørende bransjer.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: SÖDERBERG & PARTNERS REGNSKAP AS
- Regnskapsfører: ECIT SERVICES AS
Styre
- Styremedlem: Henrik Thidemansen
- Styremedlem: Jostein Fiveltun
- Styrets leder: Tore Malme
Owners
- KIM ANDERS OLSEN – 11.09 % (524017 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HENRIK THIDEMANSEN – 9.24 % (436681 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CRH INVEST AS – 5.91 % (279476 shares, share class: Ordinære aksjer)
- AMIR BUNJAKU – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CHRISTOFFER KROKEN – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EIRIK EK HAGEN – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ERIK LEOPOLD WIBORG – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JOSTEIN FIVELTUN – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KASTRIOT KOPILIQI – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LARS VOGTH-ERIKSEN – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIT MØRDRE – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SINDRE SØRAUNET RAAEN – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TROND MARTIN GILLESHAMMER – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ØYSTEIN BAKKE – 4.62 % (218341 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CHRISTIAN LORCK – 2.77 % (131004 shares, share class: Ordinære aksjer)
- VEGARD MYHRE REFVIK – 2.77 % (131003 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PAUL ROBIN ARSTAD EVANS – 2.31 % (109170 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MORTEN BUVIK – 2.13 % (100437 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ARVIN GERGERECHI – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BJØRN BJERKE THO – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- EDVARD FUGLSETH BRØTHER – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- HENRIK HJELMELAND – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARLIN REMILEKUN SMITH OGUNBONA – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TWE GROUP AS – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ØYVIND ASKLUND – 1.85 % (87336 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- FH KAPITAL HOLDING AS – 2.45 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where H&F PARTNERS AS is the buyer
- Search broadly for H&F PARTNERS AS in Doffin
- Open positions related to H&F PARTNERS AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre