FREDBO HOLDING AS
Organization number 924316888 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 924316888
- navn:
- FREDBO HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Dag Tore Johnsen, Fredbo alle 14
- poststed:
- PORSGRUNN
- postnummer:
- 3919
- kommune:
- PORSGRUNN
- stiftelsesdato:
- 2019-12-11
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2019-12-27
- aktivitet:
- Investerings- og forvaltningsvirksomhet, herunder deltakelse i andre, selskaper, erverv av aksjer og andre selskapsandeler, samt erverv og, drift av fast eiendom.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investerings- og forvaltningsvirksomhet, herunder deltakelse i andre, selskaper, erverv av aksjer og andre selskapsandeler, samt erverv og, drift av fast eiendom.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Dag Tore Johnsen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: ONE ACCOUNTING AS
Styre
- Styrets leder: Dag Tore Johnsen
Owners
- DAG TORE JOHNSEN – 100.0 % (300 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- IK HOLDING AS – 34.38 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where FREDBO HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for FREDBO HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to FREDBO HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre