UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN
Organization number 923307559 · Forening/lag/innretning
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 923307559
- navn:
- UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN
- organisasjonsform:
- kode:
- FLI
- beskrivelse:
- Forening/lag/innretning
- naeringskode1:
- kode:
- 94.200
- beskrivelse:
- Aktiviteter i arbeidstakerorganisasjoner
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Fusa ungdomsskule, Brakabygda 43
- poststed:
- EIKELANDSOSEN
- postnummer:
- 5640
- kommune:
- BJØRNAFJORDEN
- stiftelsesdato:
- 2019-03-28
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2019-09-03
- aktivitet:
- Ivareta medlemmenes interesser når det gjelder lønns- og, arbeidsvilkår, og når det gjelder profesjonsfaglige og, utdanningspolitiske spørsmål. Utdanningsforbundet skal arbeide for at, barn, unge og voksne får et kvalitativt godt og etisk forsvarlig, opplæringstilbud, og for at utdanning skal ha en sentral rolle i, samfunnet.
- vedtektsfestetFormaal:
- not reported by source
Board and other roles
Styre
- Styremedlem: Vibeke Leikvoll
- Styremedlem: Svanhild Riise
- Styremedlem: Ingrid Kjørsvik
- Styremedlem: Joris Van Der Meijden
- Styremedlem: Daniel Kaspersen
- Styremedlem: Kristin Davanger
- Styremedlem: Helene Kjærland
- Styremedlem: Bjørnar Sørheim
- Styrets leder: Ove Berge
Owners
No ownership data found.
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN (923452923)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN is the buyer
- Search broadly for UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN in Doffin
- Open positions related to UTDANNINGSFORBUNDET BJØRNAFJORDEN
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre