GROUNDBREAKER AS

Organization number 923160507 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-09T03:48:43Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
923160507
navn:
GROUNDBREAKER AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
28.290
beskrivelse:
Produksjon av maskiner og utstyr til generell bruk ikke nevnt annet sted
antallAnsatte:
5
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Bedriftsvegen 39
poststed:
KLEPP STASJON
postnummer:
4353
kommune:
KLEPP
stiftelsesdato:
2019-06-27
registreringsdatoenhetsregisteret:
2019-08-06
aktivitet:
Innovasjon og produkt utvikling av utstyr til industri, onshore og, offshore, utleie av utstyr og personell, konsulent virksomhet, kjøp og, salg av industri utstyr.
vedtektsfestetFormaal:
Innovasjon og produkt utvikling av utstyr til industri, onshore og, offshore, utleie av utstyr og personell, konsulent virksomhet, kjøp og, salg av industri utstyr. Kjøp av aksjer i andre aksje selskaper,, herunder overtakelse.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Revisor

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. HALU AS – 22.31 % (21000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. DANIEL MALMIN SOLTVEDT – 20.19 % (19000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. TMS SUPPORT AS – 18.19 % (17118 shares, share class: Ordinære aksjer)
  4. CRONIFER AS – 8.18 % (7700 shares, share class: Ordinære aksjer)
  5. SAVOCA AS – 5.58 % (5250 shares, share class: Ordinære aksjer)
  6. VINKEL INVEST AS – 5.31 % (5000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  7. BLUEPRINT INNOVATIONS AS – 4.25 % (4000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  8. HØGEVOLL AS – 3.19 % (3000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  9. BJØRN TJENSVOLD – 2.26 % (2125 shares, share class: Ordinære aksjer)
  10. HOGNEST AS – 2.0 % (1882 shares, share class: Ordinære aksjer)
  11. T S HOLDING AS – 1.99 % (1875 shares, share class: Ordinære aksjer)
  12. TRECA AS – 1.33 % (1250 shares, share class: Ordinære aksjer)
  13. ANTI-GRAVITY AS – 1.17 % (1100 shares, share class: Ordinære aksjer)
  14. GIMLE FINANS AS – 1.17 % (1100 shares, share class: Ordinære aksjer)
  15. SEEDLING AS – 1.17 % (1100 shares, share class: Ordinære aksjer)
  16. ERIK HAGA – 1.06 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  17. NAN BIRGITHE WIIK TEKSUM – 0.22 % (205 shares, share class: Ordinære aksjer)
  18. GINA WINTHER TEKSUM – 0.11 % (105 shares, share class: Ordinære aksjer)
  19. MATHIAS TEKSUM – 0.11 % (105 shares, share class: Ordinære aksjer)
  20. NINA TEKSUM – 0.11 % (105 shares, share class: Ordinære aksjer)
  21. SYNNE KJELSTAD TEKSUM – 0.11 % (105 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (2)

2 results

  1. fylkesnavn:
    Rogaland
    kommunenavn:
    Stavanger
    org_nr:
    923160507
    bedriftsnavn:
    GROUNDBREAKER AS
    virkemiddelkategori:
    Innovasjonstilskudd
    underkategori:
    Mentortjenesten
    innvilget_belop:
    31500
    innvilget_dato:
    08.02.21
    beslutningsenhet:
    IN Rogaland
    naringshovedgruppe:
    C - Industri
    naring:
    28.290 Produksjon av maskiner og utstyr til generell bruk ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Tilskudd
  2. fylkesnavn:
    Rogaland
    kommunenavn:
    Sandnes
    org_nr:
    923160507
    bedriftsnavn:
    GROUNDBREAKER AS
    virkemiddelkategori:
    Oppstartstilskudd
    underkategori:
    Landsdekkende etablerertilskudd
    innvilget_belop:
    720000
    innvilget_dato:
    03.06.20
    beslutningsenhet:
    IN Rogaland
    naringshovedgruppe:
    C - Industri
    naring:
    28.290 Produksjon av maskiner og utstyr til generell bruk ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Tilskudd

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (2)

2 results

  1. id:
    61342
    innsendt_dato:
    2020-12-02
    prosjektnummer:
    322910
    bedriftsnavn:
    GROUNDBREAKER AS
    prosjekttittel:
    Remote operated lock open check valve
    organisasjonsnummer:
    923160507
    fylke:
    Rogaland
    kommunenavn:
    Sandnes
    poststed:
    SANDNES
    soknad_godkjent:
    NEI
    soknad_avslatt:
    JA
    vedtaksdato:
    2021-02-10
    prosjekt_fra_ar:
    2021
    prosjekt_til_ar:
    2021
    sammendrag:
    Det skal utvikles en ny fjernstyrt tilbakeslagsventil.
  2. id:
    60169
    innsendt_dato:
    2020-08-31
    prosjektnummer:
    319508
    bedriftsnavn:
    GROUNDBREAKER AS
    prosjekttittel:
    Fail-safe Quick Connector - CQC
    organisasjonsnummer:
    923160507
    fylke:
    Rogaland
    kommunenavn:
    Sandnes
    poststed:
    SANDNES
    soknad_godkjent:
    JA
    soknad_avslatt:
    NEI
    vedtaksdato:
    2020-10-30
    prosjekt_fra_ar:
    2020
    prosjekt_til_ar:
    2022
    sammendrag:
    Det skal utvikles en mekanisk koblingsløsning for sikker og effektiv sammenkobling av strømningsrør mot rigg.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.