ABLER NORDIC GP IV AS
Organization number 922100209 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 922100209
- navn:
- ABLER NORDIC GP IV AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 00.000
- beskrivelse:
- Uoppgitt
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- info@ablernordic.com
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o Abler Nordic AS, Roald Amundsens gate 6
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0161
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2018-12-04
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2019-01-24
- aktivitet:
- Investering i mikrofinansinstitusjoner i utviklingsland.
- vedtektsfestetFormaal:
- Være komplementar i kommandittselskapet NMI Fund IV KS som investerer, direkte eller indirekte i (i) mikrofinansinstitusjoner gjennom, egenkapital, lån og/eller avgivelse av garantier i utviklingsland, og, (ii) andre institusjoner som yter økonomisk inkludering ("financial, inclusion") til fattige i utviklingsland.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Lise Lindbäck
Revisor
- Revisor: DELOITTE AS
Styre
- Styremedlem: Oliver Siem
- Styremedlem: Marianne Halvorsen
- Styremedlem: Barbara Fabiola Brigitte Vieyra
- Styremedlem: Johannes Bill Ladegaard
- Styremedlem: Lars Bone
- Styremedlem: Mari Skipevåg
- Styrets leder: Christian Are Halvorsen
Owners
- INVESTERINGSFONDEN FOR UTVKLINGSLAN – 19.9 % (2400000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- NORFUND – 19.9 % (2400000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- DNB LIVSFORSIKRING AS – 11.04 % (1331815 shares, share class: Ordinære aksjer)
- FERD AS – 11.04 % (1331815 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KOLDINGVEJ 2, BILLUND AS – 11.04 % (1331815 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KOMMUNAL LANDSPENSJONSKASSE GJENSIDIG FORSIKRINGSSELSKAP – 11.04 % (1331815 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PÆDAGOGERNES PENSION – 11.04 % (1331815 shares, share class: Ordinære aksjer)
- LF INVESTMENTS APS – 3.98 % (480073 shares, share class: Ordinære aksjer)
- T.D. VEEN AS – 1.0 % (120000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where ABLER NORDIC GP IV AS is the buyer
- Search broadly for ABLER NORDIC GP IV AS in Doffin
- Open positions related to ABLER NORDIC GP IV AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre