PVC PRODUCTS AS

Organization number 921509006 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-25T23:07:31Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
921509006
navn:
PVC PRODUCTS AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
71.129
beskrivelse:
Annen teknisk konsulentvirksomhet
antallAnsatte:
7
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Rosendalsvegen 1
poststed:
BRANDBU
postnummer:
2760
kommune:
GRAN
stiftelsesdato:
2018-08-29
registreringsdatoenhetsregisteret:
2018-10-04
aktivitet:
Produksjon, utvikling, salg og distribusjon av PVC duk produkter,, vannrenssystemer ny teknologi, oppfinnelser og prosjekter.
vedtektsfestetFormaal:
Produksjon, utvikling, salg og distribusjon av PVC duk produkter,, vannrenssystemer ny teknologi, oppfinnelser og prosjekter. Investere, i verdipapirer, finansielle instrumenter og immaterielle rettigheter i, enhver form og navn. Handel, agentur, produksjon, salg av, rådgivningstjenester, samt alt som står i forbindelse med dette., Herunder deltakelse i andre selskaper med samme eller lignende formål., På deltid å administrere andre selskaper eller forretningsvirksomheter, av enhver art, direkte eller indirekte. Gjøre alt det nødvendige eller, hensiktsmessige for oppfyllelse av de ovennevnte formål eller hva som, er forbundet med dem i videste forstand.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. BJØRN BERG – 33.33 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. DENTAL MILJØ TEKNIKK AS – 33.33 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. MORTEN ØDEGÅRD ENGEN – 33.33 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (2)

2 results

  1. fylkesnavn:
    Innlandet
    kommunenavn:
    Gran
    org_nr:
    921509006
    bedriftsnavn:
    PVC PRODUCTS AS
    virkemiddelkategori:
    Ekstraordinære tiltak
    underkategori:
    Koronatiltak
    innvilget_belop:
    167000
    innvilget_dato:
    07.10.20
    beslutningsenhet:
    IN Innlandet
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    71.129 Annen teknisk konsulentvirksomhet
    type_finansiering:
    Tilskudd
  2. fylkesnavn:
    Innlandet
    kommunenavn:
    Gran
    org_nr:
    921509006
    bedriftsnavn:
    PVC PRODUCTS AS
    virkemiddelkategori:
    Risikolån og garantier
    underkategori:
    Landsdekkende risikolån
    innvilget_belop:
    1000000
    innvilget_dato:
    07.10.20
    beslutningsenhet:
    IN Innlandet
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    71.129 Annen teknisk konsulentvirksomhet
    type_finansiering:
    Lån

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (0)

No registered grants.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.