DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS
Organization number 921442564 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 921442564
- navn:
- DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.310
- beskrivelse:
- Eiendomsmegling og andre formidlingstjenester for eiendom
- antallAnsatte:
- 13
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Nedre Torggate 8
- poststed:
- DRAMMEN
- postnummer:
- 3015
- kommune:
- DRAMMEN
- stiftelsesdato:
- 2018-09-11
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2018-09-25
- aktivitet:
- Eiendomsmegling
- vedtektsfestetFormaal:
- Eiendomsmegling samt andre aktiviteter som naturlig faller sammen med, dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Christian Udgaard
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: NORDVIK REGNSKAP AS
Revisor
- Revisor: BDO AS
Styre
- Styremedlem: Christian Udgaard
- Styremedlem: Ida Abrahamsen
- Styremedlem: Sondre Skree
- Styrets leder: Morten Hannestad
Owners
- CGU AS – 56.0 % (280000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SEJO AS – 17.0 % (85000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- YOUNAS RASK AS – 17.0 % (85000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SOLEIM ABRAHAMSEN AS – 5.0 % (25000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ELIRA AS – 3.0 % (15000 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SLOTSVIG INVEST AS – 2.0 % (10000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS (921478925)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS is the buyer
- Search broadly for DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS in Doffin
- Open positions related to DRAMMEN EIENDOMSMEGLING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre