CEMIT GROUP AS

Organization number 921160968 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-09T10:13:00Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
921160968
navn:
CEMIT GROUP AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
74.990
beskrivelse:
All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
antallAnsatte:
not reported by source
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
Kverndalsgata 8
poststed:
SKIEN
postnummer:
3717
kommune:
SKIEN
stiftelsesdato:
2018-06-21
registreringsdatoenhetsregisteret:
2018-07-18
aktivitet:
Hovedkontortjenester og investering i aksjer, selskapsandeler og annen, investeringsvirksomhet, samt annen virksomhet som står i naturlig, tilknytning til dette.
vedtektsfestetFormaal:
Hovedkontortjenester og investering i aksjer, selskapsandeler og annen, investeringsvirksomhet, samt annen virksomhet som står i naturlig, tilknytning til dette.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Revisor

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

  1. SILVERWATER AS – 15.06 % (19416 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. NEW NORMAL GROUP AS – 14.79 % (19080 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. MOONAGE AS – 12.1 % (15611 shares, share class: Ordinære aksjer)
  4. SOMNIUM CONSULTING AS – 9.74 % (12556 shares, share class: Ordinære aksjer)
  5. AIGA INVEST AS – 7.74 % (9982 shares, share class: Ordinære aksjer)
  6. HULITA HOLDING AS – 6.56 % (8461 shares, share class: Ordinære aksjer)
  7. GD SUPPORT AS – 5.41 % (6982 shares, share class: Ordinære aksjer)
  8. KELDA AUTOMATION TECHNOLOGY AS – 4.47 % (5765 shares, share class: Ordinære aksjer)
  9. S. UGELSTAD INVEST AS – 3.52 % (4545 shares, share class: Ordinære aksjer)
  10. SPRECKS AS – 2.99 % (3861 shares, share class: Ordinære aksjer)
  11. ULSTEN CONSULTING AS – 2.74 % (3528 shares, share class: Ordinære aksjer)
  12. LEN-INVEST AS – 2.57 % (3320 shares, share class: Ordinære aksjer)
  13. PROVENTIA AS – 2.35 % (3031 shares, share class: Ordinære aksjer)
  14. BACS INVEST AS – 2.28 % (2942 shares, share class: Ordinære aksjer)
  15. MOEN INVESTMENT AS – 1.93 % (2492 shares, share class: Ordinære aksjer)
  16. APPLAUSE CONSULTING AS – 0.78 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  17. BORSODI HOLDING AS – 0.71 % (910 shares, share class: Ordinære aksjer)
  18. ETUDE AS – 0.7 % (900 shares, share class: Ordinære aksjer)
  19. CANE STEFAN ALWÉN – 0.39 % (500 shares, share class: Ordinære aksjer)
  20. DAVID GREEN JOHANSSON – 0.35 % (455 shares, share class: Ordinære aksjer)
  21. SIGURD AANESEN – 0.31 % (394 shares, share class: Ordinære aksjer)
  22. CHANH LE NGOC – 0.26 % (332 shares, share class: Ordinære aksjer)
  23. ARVE STAVRUM-TÅNG – 0.23 % (303 shares, share class: Ordinære aksjer)
  24. STIG WILLIAMS SELJESETH – 0.23 % (303 shares, share class: Ordinære aksjer)
  25. VERSA CONSULTANCY AS – 0.23 % (303 shares, share class: Ordinære aksjer)
  26. SMART VEKST AS – 0.23 % (300 shares, share class: Ordinære aksjer)
  27. STIAN WILHELMSEN – 0.23 % (300 shares, share class: Ordinære aksjer)
  28. ØYVIND BERG FREDRIKSEN – 0.23 % (300 shares, share class: Ordinære aksjer)
  29. AHACAI AS – 0.17 % (213 shares, share class: Ordinære aksjer)
  30. STEPHAN MARSTRANDER – 0.14 % (185 shares, share class: Ordinære aksjer)
  31. THOMAS ANDRÉ KROGSTAD – 0.14 % (182 shares, share class: Ordinære aksjer)
  32. GRIM RUNE ESP – 0.12 % (150 shares, share class: Ordinære aksjer)
  33. HARALD ULSTEN – 0.11 % (143 shares, share class: Ordinære aksjer)
  34. STIG BRANDVOLD – 0.09 % (120 shares, share class: Ordinære aksjer)
  35. TONJE HEFTYE THEISTE – 0.08 % (100 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (4)

4 results

  1. fylkesnavn:
    Telemark
    kommunenavn:
    Porsgrunn
    org_nr:
    921160968
    bedriftsnavn:
    CEMIT GROUP AS
    virkemiddelkategori:
    Oppstartstilskudd
    underkategori:
    Landsdekkende etablerertilskudd
    innvilget_belop:
    600000
    innvilget_dato:
    26.09.19
    beslutningsenhet:
    IN Vestfold og Telemark
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    74.990 All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Tilskudd
  2. fylkesnavn:
    Vestfold og Telemark
    kommunenavn:
    Porsgrunn
    org_nr:
    921160968
    bedriftsnavn:
    CEMIT GROUP AS
    virkemiddelkategori:
    Ekstraordinære tiltak
    underkategori:
    Koronatiltak
    innvilget_belop:
    750000
    innvilget_dato:
    25.08.20
    beslutningsenhet:
    IN Vestfold og Telemark
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    74.990 All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Tilskudd
  3. fylkesnavn:
    Vestfold og Telemark
    kommunenavn:
    Porsgrunn
    org_nr:
    921160968
    bedriftsnavn:
    CEMIT GROUP AS
    virkemiddelkategori:
    Risikolån og garantier
    underkategori:
    Landsdekkende risikolån
    innvilget_belop:
    2000000
    innvilget_dato:
    15.11.21
    beslutningsenhet:
    IN Vestfold og Telemark
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    74.990 All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Lån
  4. fylkesnavn:
    Vestfold og Telemark
    kommunenavn:
    Porsgrunn
    org_nr:
    921160968
    bedriftsnavn:
    CEMIT GROUP AS
    virkemiddelkategori:
    Risikolån og garantier
    underkategori:
    Landsdekkende risikolån
    innvilget_belop:
    3000000
    innvilget_dato:
    05.07.22
    beslutningsenhet:
    IN Vestfold og Telemark
    naringshovedgruppe:
    N - Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting
    naring:
    74.990 All annen faglig, vitenskapelig og teknisk virksomhet ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Lån

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (0)

No registered grants.

SkatteFUNN (0)

No registered grants.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.