BIONOR HOLDING AS
Organization number 919282134 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 919282134
- navn:
- BIONOR HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 72.100
- beskrivelse:
- Forskning og eksperimentell utvikling innenfor naturvitenskap og teknikk
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Gaustadalléen 21
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0349
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2017-06-26
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2017-07-11
- aktivitet:
- Forskning og utviklingsarbeid innen bioteknologi.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å utvikle, kjøpe og eie selskap med vaksiner for, kommersialisering herunder videreutvikle alene eller med partner (e), for ut-lisensiering og salg samt annet som naturlig faller sammen med, dette.
Board and other roles
Bostyrer
- Bostyrer:
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: AIDER AS
Styre
- Styrets leder: Birger Sørensen
Owners
- IMMUNOR AS – 35.87 % (16350000 shares, share class: NO0010813736)
- WIVEL INVEST AS – 12.0 % (5468181 shares, share class: NO0010813736)
- A A HOLDING AS – 10.02 % (4568180 shares, share class: NO0010813736)
- JAHATT AS – 7.48 % (3409014 shares, share class: NO0010813736)
- SVENSKA HANDELSBANKEN AB – 6.83 % (3114658 shares, share class: NO0010813736)
- JAKOB HATTELAND HOLDING AS – 6.63 % (3021655 shares, share class: NO0010813736)
- APEX CAPITAL AS – 3.44 % (1568180 shares, share class: NO0010813736)
- SMERUD MEDICAL RESEARCH INTERNATIONAL AS – 2.8 % (1275760 shares, share class: NO0010813736)
- SOLON EIENDOM AS – 2.24 % (1022705 shares, share class: NO0010813736)
- CHRISHØEG AS – 1.7 % (775902 shares, share class: NO0010813736)
- MALISE AS – 1.7 % (775902 shares, share class: NO0010813736)
- GRAFO AS – 1.5 % (681803 shares, share class: NO0010813736)
- JAN INGE SAGEIE AS – 1.1 % (500000 shares, share class: NO0010813736)
- KEN SAKAI – 1.1 % (500000 shares, share class: NO0010813736)
- FINNMIN EIENDOM AS – 0.92 % (419674 shares, share class: NO0010813736)
- JARAH INVEST AS – 0.58 % (262262 shares, share class: NO0010813736)
- TRE E FINANS AS – 0.55 % (250000 shares, share class: NO0010813736)
- OTTAR LARSEN – 0.37 % (170450 shares, share class: NO0010813736)
- TOR INGVALD SKAANE – 0.37 % (170069 shares, share class: NO0010813736)
- DAG ANDERS OLAUSSON – 0.34 % (153333 shares, share class: NO0010813736)
- AROSA INVEST AS – 0.31 % (141967 shares, share class: NO0010813736)
- ANDERS WIVELSTAD – 0.31 % (140000 shares, share class: NO0010813736)
- KAG AS – 0.3 % (136360 shares, share class: NO0010813736)
- BLUE HORIZON AS – 0.29 % (134000 shares, share class: NO0010813736)
- ØYSTEIN MÅSEIDVÅG – 0.22 % (102270 shares, share class: NO0010813736)
- ADIANTE AS – 0.22 % (100000 shares, share class: NO0010813736)
- PER STURE MORK – 0.22 % (100000 shares, share class: NO0010813736)
- RM CONSULTANTS AS – 0.22 % (100000 shares, share class: NO0010813736)
- CHRISTIAN BARFOD SIGMOND – 0.22 % (99164 shares, share class: NO0010813736)
- MD INVESTMENTS AS – 0.16 % (71377 shares, share class: NO0010813736)
Company holdings
- BIONOR IMMUNO AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where BIONOR HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for BIONOR HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to BIONOR HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre