FIRST MOLAR AS
Organization number 917427747 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 917427747
- navn:
- FIRST MOLAR AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 86.230
- beskrivelse:
- Tannlegetjenester
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Amundrødveien 61
- poststed:
- VESTSKOGEN
- postnummer:
- 3142
- kommune:
- FÆRDER
- stiftelsesdato:
- 2016-06-22
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2016-07-05
- aktivitet:
- Tannlegetjenester. Kjøp og salg av tannlegeutstyr.
- vedtektsfestetFormaal:
- Tannlegetjenester, kjøp og salg av tannlegeutstyr, samt investere i, eiendom. I tillegg herunder å delta i andre selskaper med lignende, virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg, interessert i andre foretak.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Kristian Mathisen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: OSEBERG SERVICES AS
- Regnskapsfører: SYSTEM REGNSKAP AS
Styre
- Styrets leder: Kristian Mathisen
Owners
- KRISTIAN MATHISEN – 100.0 % (300 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- AMICOAT AS – 0.07 %
- VEIDEKKE ASA – 0.00 %
- YARA INTERNATIONAL ASA – 0.00 %
- SPAREBANK 1 SMN – 0.00 %
- TØNSBERG TANNHELSE AS – 33.00 %
- ONIO AS – 0.04 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- FIRST MOLAR AS (993834750)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where FIRST MOLAR AS is the buyer
- Search broadly for FIRST MOLAR AS in Doffin
- Open positions related to FIRST MOLAR AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre