SEKTOR EIENDOM AS
Organization number 916852487 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 916852487
- navn:
- SEKTOR EIENDOM AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 70.200
- beskrivelse:
- Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- 51 80 18 20
- forretningsadresse:
- adresse:
- Maskinveien 26
- poststed:
- STAVANGER
- postnummer:
- 4033
- kommune:
- STAVANGER
- stiftelsesdato:
- 1960-10-10
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1995-02-19
- aktivitet:
- Forretningsmessig tjenesteyting, managementtjenester.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å være eier av faste eiendommer og aksjer og alt, hva hermed står i forbindelse.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Ole Kenneth Nordahl-Larsen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: KJELL HAVER REGNSKAPSSERVICE AS
Revisor
- Revisor: REVISJON VEST AS
Styre
- Styremedlem: Ole Kenneth Nordahl-Larsen
- Styrets leder: Torgeir Haaland
Owners
- OLE KENNETH NORDAHL-LARSEN – 39.81 % (2345 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ANN ELISABETH HAALAND – 34.8 % (2050 shares, share class: Ordinære aksjer)
- KJELL ØIVIND LARSEN – 20.37 % (1200 shares, share class: Ordinære aksjer)
- SEKTOR EIENDOM AS – 5.01 % (295 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- SEKTOR INVEST AS – 60.00 %
- SEKTOR F 23 AS – 100.00 %
- SEKTOR L 23 AS – 100.00 %
- SEKTOR EIENDOM AS – 5.01 %
- SEKTOR M 24-26 AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- SEKTOR EIENDOM AS (994042440)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SEKTOR EIENDOM AS is the buyer
- Search broadly for SEKTOR EIENDOM AS in Doffin
- Open positions related to SEKTOR EIENDOM AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre