SENAB EIKELAND GRUPPEN AS
Organization number 915312136 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 915312136
- navn:
- SENAB EIKELAND GRUPPEN AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 46.470
- beskrivelse:
- Engroshandel med husholdnings-, kontor- og butikkmøbler, gulvtepper og belysningsutstyr
- antallAnsatte:
- 37
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Ljosheimvegen 2
- poststed:
- SOLA
- postnummer:
- 4050
- kommune:
- SOLA
- stiftelsesdato:
- 2015-04-14
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2015-04-28
- aktivitet:
- Investeringer i selskaper som driver med salg av møbelinnredninger mv.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investeringer i selskaper som driver med salg av møbelinnredninger mv., samt hva hermed står i forbindelse.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Fredrik Hannestad
Revisor
- Revisor: ERGA REVISJON AS
Styre
- Styremedlem: Olof Andreas Pihl
- Styrets leder: Hanna Carin Lindvall
Owners
- EDSBYN SENAB AB – 67.27 % (100909 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MAGNAR EIKELAND GRUPPEN AS – 32.73 % (49091 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- SENAB EIKELAND OSLO AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND STAVANGER AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND VEST AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND ØST AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND MIDT-NORD AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND BERGEN AS – 100.00 %
- SENAB EIKELAND SØR AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- SENAB EIKELAND GRUPPEN AS (917023956)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where SENAB EIKELAND GRUPPEN AS is the buyer
- Search broadly for SENAB EIKELAND GRUPPEN AS in Doffin
- Open positions related to SENAB EIKELAND GRUPPEN AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre