ZOBRIUS PHARMA AS

Organization number 914330009 · Aksjeselskap

Programmatic access to company data (JSON)

Source: Firmafakta. Data read and page generated 2026-09-09T03:13:45Z. HTML cache: no-store (TTL 0 seconds). Default TTL for Firmafakta JSON/API responses: 60 seconds.

Facts

Source: Firmafakta, with business data from public registers.

organisasjonsnummer:
914330009
navn:
ZOBRIUS PHARMA AS
organisasjonsform:
kode:
AS
beskrivelse:
Aksjeselskap
naeringskode1:
kode:
10.890
beskrivelse:
Produksjon av næringsmidler ikke nevnt annet sted
antallAnsatte:
not reported by source
hjemmeside:
not reported by source
epostadresse:
not reported by source
telefon:
not reported by source
forretningsadresse:
adresse:
C/O Steinar Ask Magnussen, 1. Strøm terrasse 24A
poststed:
DRAMMEN
postnummer:
3046
kommune:
DRAMMEN
stiftelsesdato:
2014-08-25
registreringsdatoenhetsregisteret:
2014-10-21
aktivitet:
Produksjon og markedsføring av kosttilskudd.
vedtektsfestetFormaal:
Forskning og utvikling, patentering produksjon og markedsføring av, natur- og OTC preparater. Finansiering. Videre vil selskapet kunne, delta i annen virksomhet som naturlig faller inn under dette.

View the address in Geonorge

Board and other roles

Source: Firmafakta. Also see the separate Brønnøysund lookup under related lookups.

Daglig leder

Regnskapsfører

Revisor

Styre

Owners

Source: Firmafakta shareholder dataset.

Showing top 50 of 54 shareholders by holding size. Raise 'limit' (max 1000) for more.

  1. PHARMA PARTNER AS – 15.91 % (2440400 shares, share class: Ordinære aksjer)
  2. BJØRN TORE LANGELAND – 14.25 % (2185694 shares, share class: Ordinære aksjer)
  3. NORBERG & PARTNER SUSTAINABLE GROUP – 12.37 % (1896940 shares, share class: Ordinære aksjer)
  4. BIOACTIVA DIAGNOSTICA GMBH – 8.48 % (1300000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  5. BSN INVEST AS – 6.85 % (1050000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  6. SLAASTAD MANAGEMENT CONSULTANT AS – 6.1 % (936000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  7. JACK J HOLDING AS – 5.87 % (900000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  8. VASSBYGDA INDUSTRIER AS – 3.0 % (460000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  9. INGER KROGVIG – 2.69 % (412000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  10. MAGUA AS – 1.96 % (300000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  11. ROLF TORE LANGELAND – 1.89 % (290000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  12. EINAR LANGSETH – 1.79 % (274400 shares, share class: Ordinære aksjer)
  13. HENNING STENE – 1.79 % (274000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  14. ALPHA EIENDOM OSLO AS – 1.76 % (270000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  15. RANDI TORDIS SKOGSTAD FREDRIKSEN – 1.24 % (190000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  16. JOHN KOLBJØRN NORDAL – 1.17 % (180000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  17. KARL INVEST AS – 0.98 % (150000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  18. RØNNEBERG HOLDING AS – 0.98 % (150000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  19. MEDISINSK SENTER FOR OVERVEKT OG FORSKNING AS – 0.91 % (140000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  20. H-HOLDING INVEST AS – 0.78 % (120000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  21. REINER NORDSVEEN AS – 0.78 % (120000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  22. VINES FORRETNINGSUTVIKLING AS – 0.78 % (120000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  23. LINDBERG AS – 0.65 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  24. MAREN NORDAL – 0.65 % (100000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  25. NORCLA AS – 0.61 % (93334 shares, share class: Ordinære aksjer)
  26. HULTMAN HOLDING AS – 0.58 % (88500 shares, share class: Ordinære aksjer)
  27. CHRISTIAN THUNE JOHANSEN – 0.46 % (70000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  28. ELSA UNNI EKBLAD – 0.39 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  29. MAGDALENA URBANIK – 0.39 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  30. MEDI PARTNER HOLDING AS – 0.39 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  31. ODD LENNART WILLASSEN – 0.39 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  32. ODD SOLHEIM – 0.39 % (60000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  33. SNORRE LØVGAARD LORIER STEEN – 0.33 % (50400 shares, share class: Ordinære aksjer)
  34. EINAR PAUL HELGE JENSEN – 0.25 % (38550 shares, share class: Ordinære aksjer)
  35. SEBASTIAN, CLAUSIN – 0.23 % (35000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  36. ATLE SLETTEMYR GUNDERSEN – 0.2 % (30000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  37. ANDERS TORBJÖRN TURANDER – 0.17 % (26667 shares, share class: Ordinære aksjer)
  38. HILDE KRISTIN HORPESTAD LANGELAND – 0.16 % (25103 shares, share class: Ordinære aksjer)
  39. TOM ARNE LANGELAND – 0.16 % (25103 shares, share class: Ordinære aksjer)
  40. CONFUNDO HOLDING AS – 0.16 % (25000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  41. BENTE KRISTENSEN – 0.13 % (20000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  42. MORCAS AS – 0.13 % (20000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  43. THOR OSKAR FAGERLI – 0.13 % (20000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  44. ARE ZACHARIASSEN – 0.12 % (18000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  45. OLAV GREGERS MATOSSI NICOLAYSEN – 0.09 % (13334 shares, share class: Ordinære aksjer)
  46. ADRIAN LANGELAND – 0.09 % (13333 shares, share class: Ordinære aksjer)
  47. LOAS AS – 0.09 % (13333 shares, share class: Ordinære aksjer)
  48. GARY MARTIN WEBBER – 0.08 % (12000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  49. RAGNHILD KROGVIG KARLSEN – 0.07 % (11000 shares, share class: Ordinære aksjer)
  50. TOR ODD WARTH – 0.07 % (10000 shares, share class: Ordinære aksjer)

Fetch a longer owner list

Company holdings

No holdings found.

Grants and support

Sources provided through Firmafakta: Innovation Norway, the EU, the Research Council of Norway and SkatteFUNN.

Innovasjon Norge (1)

1 results

  1. fylkesnavn:
    Buskerud
    kommunenavn:
    Drammen
    org_nr:
    914330009
    bedriftsnavn:
    ZOBRIUS PHARMA AS
    virkemiddelkategori:
    Risikolån og garantier
    underkategori:
    Landsdekkende risikolån
    innvilget_belop:
    1500000
    innvilget_dato:
    04.12.18
    beslutningsenhet:
    IN Buskerud, Vestfold og Telemark
    naringshovedgruppe:
    C - Industri
    naring:
    10.890 Produksjon av næringsmidler ikke nevnt annet sted
    type_finansiering:
    Lån

EU-tildelinger (0)

No registered grants.

Forskningsrådet (2)

2 results

  1. id:
    52054
    prosjektnummer:
    294386
    prosjekttittel:
    PES Eurostars - Zobrius Pharma - Diabetes Type II
    prosjektstart:
    2018
    prosjektslutt:
    2019
    prosjektansvarlig_navn:
    ZOBRIUS PHARMA ASA
    organisasjonsnummer:
    914330009
    sokt_belop:
    Endokrinologi
    tildelt_belop:
    0.0
    virkemiddel:
    Nettverkstiltak
    aktivitet:
    Internasjonale nettverkstiltak
  2. id:
    43386
    prosjektnummer:
    271691
    prosjekttittel:
    Produksjon og kommersialisering av en sammensetning av virkestoffer som øker nedbrytningshastigheten til alkohol og acetaldehyd
    prosjektstart:
    2017
    prosjektslutt:
    2018
    prosjektansvarlig_navn:
    ZOBRIUS PHARMA ASA
    organisasjonsnummer:
    914330009
    sokt_belop:
    Tverr/flerfaglig innen teknologi
    tildelt_belop:
    0.0
    virkemiddel:
    Nettverkstiltak
    aktivitet:
    Internasjonale nettverkstiltak

SkatteFUNN (1)

1 results

  1. id:
    50806
    innsendt_dato:
    2018-08-31
    prosjektnummer:
    292927
    bedriftsnavn:
    ZOBRIUS PHARMA AS
    prosjekttittel:
    Bio-økonomisk prosjekt for prosessutvikling, formulering og klinisk utprøvning av kalsium tilskudd.
    organisasjonsnummer:
    914330009
    fylke:
    Viken
    kommunenavn:
    Drammen
    poststed:
    DRAMMEN
    soknad_godkjent:
    JA
    soknad_avslatt:
    NEI
    vedtaksdato:
    2018-10-03
    prosjekt_fra_ar:
    2018
    prosjekt_til_ar:
    2020
    sammendrag:
    Dette prosjektet har som mål utvikle en ny type kalsiumtilskudd for humant bruk, og vise at kalsium utvunnet fra en organisk kilde har høyere biotilgjengelighet (høyere opptak av i kroppen) enn kalsium utvunnet fra dolomittstein (uorganisk kilde). Produktet vil således ha ett større potensiale til å bedre brukernes helse, samt bidra til å forebygge og redusere forekomst av benskjørhet og andre plager relatert til mangel på kalsium. På verdensbasis brekker omtrent annenhver kvinne og hver femte mann over femti år minst et ben som følge av osteoporose. Osteoporose er også en viktig bidragsfaktor til for tidlig død og mye lidelse blant eldre. Osteoporose er i stor grad invalidiserende for de som rammes og setter store begrensninger på grad av fysisk aktivitet. Hvis man ser på hvor store kostnader osteoporose påfører samfunnet, er det mulig at denne sykdommen ville fått en høyere status og at flere ressurser ville bli satt inn på forebyggende arbeid. For kvinner overstiger sykehuskostnadene ved osteoporose kostnadene for brystkreft, dette til tross for at brystkreft er den vanligste kreftformen blant kvinner. I Europa er osteoporose så hyppig at det forekommer to slik brudd hvert minutt. Med en så høy rate har man beregnet at kostnadene kommer opp 30 milliarder euro per år. I vår del av verden der en stadig større andel av befolkningen blir eldre vil kostnadene til behandling av osteoporose antas å fordobles i løpet av de kommende tiårene. I Europa finner man også at osteoporose medfører tap av langt flere år i form av dårlig livskvalitet eller sågar død enn det de fleste vanlige kreftformer representerer. Det er bare lungekreft som "stjeler" flere år. Sammenligner man osteoporose med andre vanlige sykdommer som astma, migrene eller høyt blodtrykk så kommer også her osteoporose dårligere ut. Benskjørhet medfører med andre ord mye lidelse for veldig mange mennesker og at sykdommen og følger av den også tar livet av veldig mange eldre mennesker.

Subunits

Open positions

count:
0
stillinger:

No results.

Related lookups

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the company page

  1. Use the organization number as the stable key.
  2. Distinguish between the company's own facts, roles, owners, holdings and grants.
  3. Follow person and company links to explore the graph; do not assume relations that are not explicitly registered.

Related services

Time: Ownership, roles and status can change. State the source and retrieval time with factual claims.