PRAXES AS
Organization number 913153286 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 913153286
- navn:
- PRAXES AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 70.200
- beskrivelse:
- Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Risan Midtre
- poststed:
- FROSTA
- postnummer:
- 7634
- kommune:
- FROSTA
- stiftelsesdato:
- 2014-01-22
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2014-02-01
- aktivitet:
- Rådgiving, analyser, undervisning og forskning innen, endringsledelse/change management samt annen virksomhet som faller, naturlig sammen med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Rådgiving, analyser, undervisning og forskning, samt annen virksomhet, som faller naturlig sammen med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Roger Klev
Styre
- Styrets leder: Roger Klev
Owners
- ROGER KLEV – 100.0 % (1000 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- LÆRINGSLIV AS – 11.11 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (1)
1 results
- id:
- 32666
- innsendt_dato:
- 2014-05-06
- prosjektnummer:
- 239602
- bedriftsnavn:
- PRAXES AS
- prosjekttittel:
- Markedspris skolebygg
- organisasjonsnummer:
- 913153286
- fylke:
- Trøndelag - Trööndelage
- kommunenavn:
- Trondheim
- poststed:
- TRONDHEIM
- soknad_godkjent:
- NEI
- soknad_avslatt:
- NEI
- vedtaksdato:
- not reported by source
- prosjekt_fra_ar:
- 2014
- prosjekt_til_ar:
- 2015
- sammendrag:
- not reported by source
Subunits
- PRAXES AS (913169050)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where PRAXES AS is the buyer
- Search broadly for PRAXES AS in Doffin
- Open positions related to PRAXES AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre