HOVETOMTEN AS
Organization number 912898903 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 912898903
- navn:
- HOVETOMTEN AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 68.200
- beskrivelse:
- Utleie av egen eller leid fast eiendom
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- c/o DNB Carnegie Business Mgmt AS, Dronning Eufemias gate 30
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0191
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2013-10-23
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2013-12-17
- aktivitet:
- Investere i fast eiendom, samt eie, leie ut eller på annen måte drive, fast eiendom og det som hermed står i denne forbindelse, samt å, investere i annen virksomhet.
- vedtektsfestetFormaal:
- Investere i fast eiendom eller selskaper som eier fast eiendom, og alt, som dermed står i forbindelse.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: DNB CARNEGIE BUSINESS MANAGEMENT AS
Revisor
- Revisor: BDO AS
Styre
- Styremedlem: Nils Jacob Krogsrud
- Styremedlem: Tom Oscar Collett
- Styrets leder: Ragnar Hedenstad
Owners
- HOVEVEIEN INVEST AS – 100.0 % (35853 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
No holdings found.
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Subunits
- HOVETOMTEN AS (912971244)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where HOVETOMTEN AS is the buyer
- Search broadly for HOVETOMTEN AS in Doffin
- Open positions related to HOVETOMTEN AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre