POL HOLDING AS
Organization number 912597288 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 912597288
- navn:
- POL HOLDING AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 64.323
- beskrivelse:
- Andre egeninvesteringsselskaper
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- pol.oslo.no
- epostadresse:
- tone@pol.oslo.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Raschs vei 48
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 1153
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2013-09-25
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2013-10-17
- aktivitet:
- Investering i aksjer og andeler samt det som naturlig står i, forbindelse med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Å være holdingselskap til reklamebyrå samt alt som står i forbindelse, hermed. Selskapet kan delta i andre selskap.
Board and other roles
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: ENORA AS
Styre
- Styremedlem: Petter Christian Bryde
- Styremedlem: Thorbjørn Ruud
- Styremedlem: Tone Bøygard
- Styrets leder: Janne Kristin Lysø
Owners
- JANNE KRISTIN BRENDA LYSØ – 20.94 % (1790 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PETTER CHRISTIAN MOWINCKEL BRYDE – 20.94 % (1790 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THORBJØRN RUUD – 20.94 % (1790 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MONIKA AUGUSTSSON – 12.91 % (1104 shares, share class: Ordinære aksjer)
- OLE JAKOB BØE SKATTUM – 6.53 % (558 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THERESE MARIE BECKE – 5.01 % (428 shares, share class: Ordinære aksjer)
- TONE BØYGARD – 2.37 % (203 shares, share class: Ordinære aksjer)
- ANDERS ARNOLDSEN HOLM – 2.13 % (182 shares, share class: Ordinære aksjer)
- CHRISTIAN SOLEMSLI LAURITZEN – 2.13 % (182 shares, share class: Ordinære aksjer)
- THEA CHARLOTTE EMANUELSEN – 2.13 % (182 shares, share class: Ordinære aksjer)
- MARIUS HAAKESTAD ERIKSEN – 1.99 % (170 shares, share class: Ordinære aksjer)
- RIKKE SOFIE JACOBSEN – 1.99 % (170 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- T/A POL AS – 24.75 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where POL HOLDING AS is the buyer
- Search broadly for POL HOLDING AS in Doffin
- Open positions related to POL HOLDING AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre