WEIMAR AS
Organization number 912196623 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 912196623
- navn:
- WEIMAR AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 90.310
- beskrivelse:
- Drift av lokaler tilknyttet kunstnerisk virksomhet og underholdningsvirksomhet
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Youngstorget 2
- poststed:
- OSLO
- postnummer:
- 0181
- kommune:
- OSLO
- stiftelsesdato:
- 2013-04-05
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2013-07-09
- aktivitet:
- Investeringsvirksomhet i andre selskaper, kjøp og salg av aksjer samt, det som naturlig står i forbindelse med dette.
- vedtektsfestetFormaal:
- Selskapets formål er investeringsvirksomhet i andre selskaper, kjøp og, salg av aksjer samt det som naturlig står i forbindelse med dette.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Stefan Johan Jansen
Revisor
- Revisor: REVISJONSFIRMAET FLATTUM & CO AS
Styre
- Styrets leder: Stefan Johan Jansen
Owners
- TA S JANSEN AS – 54.23 % (161600 shares, share class: Ordinære aksjer)
- WEIMAR AS – 20.0 % (59600 shares, share class: Ordinære aksjer)
- PAAL MANGERUD AS – 15.37 % (45800 shares, share class: Ordinære aksjer)
- JESPER LIND – 6.12 % (18228 shares, share class: Ordinære aksjer)
- BROX ENTERPRISES AS – 4.29 % (12772 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- WEIMAR AS – 20.00 %
- TINNITUS AS – 91.79 %
- HACE AS – 100.00 %
- GROT AS – 85.00 %
- WEIMAR KONSULTERING AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (0)
No registered grants.
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where WEIMAR AS is the buyer
- Search broadly for WEIMAR AS in Doffin
- Open positions related to WEIMAR AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre